Wysłany: 2007-07-10, 19:35 poszukuje etk po polsku
Potrzebuje tego programu i moze ktos wie skad go sciagnac.Mialem ten program ale nie po polsku po instalacji etk 12.2006 wogule mi sie przestala wlaczac i kaplaca.Moze mam jakas zla wersje albo moze ktos mial podobny problem.Porsze o porady
ADM: teraz lepiej słowo WON było skierowane do posta (którego zreszta przerzuciłem) nie autora, a jak jesteś taki mądry to zauważ że niczego do tematu nie wniosłeś; kolega poszukuje polskiego ETK więc trudno bedzie mu pomóc
Taa ciekawe odkąd słowa można kierować do posta No cóż niektórzy rozmawiają nawet z krzesłem.
Do tematu wniosłem więcej niż Ty i nie wywyższam się ponad innych użytkowników jak Ty masz to w swoim zwyczaju. Pamiętaj, że użytkownicy tworzą forum, a nie Admin.
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2007-07-11, 12:57, w całości zmieniany 2 razy
Jakos jestesmi zwiazani z BMW od tylu lat i nie widzialeimsy wersji po polsku!!!!!!!!!!!!!
Nawet w salocnach ich nie maja - wiec życze powodzenia.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To kolego masz zle wiadomosci jest wersja 12/2006 i tam jest wlasnie polski jest to nakladka na starsze wersje.Masz niestety stare wiadomosci.Dzieki "Bagor" za mala pomoc jakos widze ze lubia tu jechac na ludzi.
Ostatnio zmieniony przez kaczor100020 2007-07-11, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-07-12, 10:23
kaczor100020 napisał/a:
"Bagor" jezeli potrzebujesz tego programu to dam ci na niego namiary juz wszystko znalazlem i mam piekny program ETK po polsku
Bardzo chetnie. Posluchaj, a masz tez wersje dla tych, ktorzy na kompie nie mieli jeszcze ETK?
Nie wiem jak to jest z tymi łatkami.
Pozdrawiam, z gory dziekuje.
Siemka prosił bym o etk po polsku ,mam problem z ściągnięcie wersii 08.2006 z linka na tym forum i za żadne skarby nie mogę pobrać wersii 12.2006. DZyęki