Wysłany: 2012-04-15, 15:15 [e36] amorki do buni rocznik 1991
Witam. Mam bunie z roku 91 motor m40 1.6 niestety szykuje sie na wymianke amorkow. Niestety nie moge dobrac odpowiednich. Malo znam sie na zawieszeniu. Moze doradzicie jakie wybrac, oczywiscie za rozsadna cene.
Teraz mam serie. Lecz nie glupim rozwiazaniem bylo by posadzic bunue na glebie. Myslalem o mtsach 40/40. Lecz niewiem czy bd pasowac. Jak rozpoznac te laczenia?
Wysłany: 2012-04-16, 19:29
U siebie mam mts technik z przodu i z tyłu ze sprężynami m technikowymi. Jak dla mnie jest ok. W e36 były różnice w łącznikach stabilizatora. Jeżeli nie da się kupić MTS do twojego rocznika to musiał byś dodatkow wymienić łączniki i stabilizator.
Daruj sobie MTS,ta-technix i tym podobne.Miałem w 4 autach-było ok.Teraz kopiłem kolejne do mojej 328 i po 3tys km się wysrały . Gwarancja to fikcja-szukanie dziury w całym- typu niewłaściwy montaż(bo samodzielnie a nie na autoryzowanym warsztacie) i 3tyg na rozpatrzenie reklamacji a w tym czasie auto na klockach?
Jeśli chcesz mam komplet amorków do e36 4cyl bilsteina i sprężyny przednie H&R niestety łączniki stabilizatorów musiał byś zmienić na krótkie ale na pewno będzie to lepszym i tańszym rozwiązaniem niż MTS
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...