Wysłany: 2012-05-03, 20:09 [Stage 1] projekt e21 m10b20 76er
witam wszystkich niedawno kupiłem rekina e21 z zamiarem odbudowy
Jak narazie mam wigor i zapał do pracy mimo trudności jakie napotykam na swojej drodze ale jestem dobrej myśli
Mam nadzieje że moge liczyc na wasze wsparcie jełśi bede potrzebował jakiejś informacji czy pomocy.
Wysłany: 2012-05-07, 19:47
doogi, Dużo pracy przed toba. Super że podjąłeś sie renowacji rekina Zdradź co z tego będzie. Oryginał czy coś do sportu
Ps. Wrzucaj foto tak żeby się same wyświetlały.
Kolor i wnętrze zostanie w oryginale ale jak narazie moje plany to typowo po niemiecku czyli nisko i łądna felga
Jeśłi chodzi o silnik to ten jest rozebrany na drobny mak i z tego co wiem to kilka części brakuje i sa do dostania tylko w serwisie - może uda sie go z czasem skompletować
Jełśi chodzi o zdjęcia to żeby sie od razu wyświetlały to muszą byc mniejsze rozumiem?
Wysłany: 2012-05-08, 21:44
czyli german silnik to mógłbyś wsadzić jakiś "żywszy" niż oryginalny agregacik.. życze powodzenia i uaktualniaj galerie
Ps. Jeżeli chodzi o dodawanie zdjęć (niewiem jak jest w Fotosiku) ale zamiast wklejać link, to muśisz dodać kod (z tego co widze to w fotosiku, pod zdjeciem wchodzisz na
<pobierz kody> i wklejasz link z: kody na forum dyskusyjne) Zdjęcia ładuje w tedy automatyczbie:)