Odposzczamy temat z filmem bo przy tej ilosci osob to trzebaby cene podniesc do 40zł za film, a jest za malo czasu zeby wszyscy mi zdazyli odpowiedziec czy sie zgadzaja na taka cene.
Każda wymówka jest dobra, żeby nie było dowodów na zwyciestwo konkurencji hehehehe Jak mnie nie ma to są filmy a jak jadę to kamery się chowają. Fakt, nie jeżdżę widowiskowo hehe Oczywiście żartuję ale pucharek rezerwuję
Już coraz bliżej do soboty a pogoda jak narazie jest mega mega.
_________________ 90% kierowców uważa, że jeździ bardzo dobrze. Ty również?
Ostatnio zmieniony przez lato 2012-07-02, 14:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
faza, no to mamy 24, bo robiles przelew za siebie i Fanfatala, a ja omyłkowo zaznaczylem film przy Fanfatalu i Tobie, wiec 23 było już z tobą.
Z Gębskim jest 24.
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Lukas, ja niestety musze odpuścić. Przepraszam że tak do ostatniej chwili czekałem, ale bardzo liczyłem na to, że może uda mi sie tym razem załatwić wolne.....ale niestety....okres wakacyjny robi swoje. Także jeszcze raz sorki, że tak późno i życze wspaniałej zabawy!!!!
No koledzy..... - życzę udanej zabawy, ja docieram silnik dalej ponad 800 km zaliczone a w sobotę śmigam po dzieciaki nad morze i to naszą Wąską
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na następnym BTD - trzymam kciuki za pogodę
_________________ "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach