BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Schematy wiazki kabinowej m40 i wiazki silnika m20b20 PILNE
Autor Wiadomość
niemrawy94 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2012-07-14, 14:01   Schematy wiazki kabinowej m40 i wiazki silnika m20b20 PILNE

Witam poszukuje schematow pinow z tej wtyczki w komorze silnika od strony kabiny m40 i pinow z wtyczki od strony silnika m20b20, gdyz robie swap m40 na m20b20 i nie zgadzaja mi sie te pryewody. Szukalem na forum i wiem ze bylo kilka takich tematow ale po sprwadeniu kilku znalezionych schematow nie zgadzaly mi sie piny wiec prosze nie pisac ze juz bylo. Dla ulatwienia dodam ze silnik jest z 89r a buda z 90r.

Mam jeszcze pytanie odnosnie kostki silnika m20b20, w jednym z pinow na schemacie napisane jest ze dochodzi do niego zielony kabel a w rzeczywistosci do tego pinu dochodza dwa kable , obydwa sa zielone tyle ze jeden jest gruby a drugi cienki no i roznia sie odcieniami. To jest normalne czy o co w tym wszystkim chodzi?

Ps. przepraszam za ortografie ale pisze na niemieckiej klawiatorze i nie ma PL jezyka w kompie :)

Odpowiedz do tematu