to ja zaczne,
podziękowania dla organizatorów
super pogoda, sporo jezdzenia, próby ciekawe
przypomniałem sobie w końcu jak to na Miedziance jest, i jaki fajny jest ten asfalcik
"na szczeście" minołem podium w klasie, bo inaczej bym wodę wiadrami wyjmował (szyber lekko przecieka )
od schowania auta do garażu do godzinnej ulewy co zalała miasto mineło pare sekund..uff
pokazuje jak cenne czasami moga być sekundy
pozostaje czekać na filmy i foto i do następnego
pozdrawiam
Ja też chciałem przyłączyć się do podziękować dla organizatorów - nic Wam nie można zarzucić, brawo dla Was !
Niestety nie mogę zaliczyć tego BTD do udanych - awaria pompy paliwa skutecznie zepsuła zabawę...
2 miesięczne Walbro poddało się... Albo od benzyny na pobliskiej stacji, albo sama z siebie - tego się pewnie nigdy nie dowiemy.
W tym miejscu chciałbym bardzo podziękować tym, którzy zaangażowali się w pomoc przy usuwaniu usterki, a przede wszystkim dla WojtasM5, który pojechał dla mnie po pompę i pomógł w wymianie - Wojtku, jeszcze raz dzięki.
W związku z tym że się nie wyjeździłem, będę pierwszym który zada pytanie: czy możemy liczyć na jesienne BTD w okolicach września ? Panowie, niech tradycji stanie się zadość !!!
http://www.facebook.com/p...280168992044499
W ciągu kilku dni dodam jeszcze parę zdjęć i filmów.
Jeżeli ktoś chciałby zdjęcie w większym formacie lub więcej swoich fotek proszę pisać maile z numerem startowym i numerem rejestracyjnym.
Po 6 latach przerwy wyśmienicie było znów pobawić się na torze i zobaczyć się z Wami. Popłynięty poliuretan prawego przedniego wahacza, byle jaki drogowy kapeć, za mała ilość paliwa w baku, autko składane do 2:30, 2h snu i mnustwo moich własnych błędów. 400Nm przekładanych przez 205/50/15 na śliski tor to było wyzwanie które mnie przerosło Nie dao się nawiązać walki Ale świetnie się bawiłem poznając zachowanie auta i to jak można sterować nim gazem w jeździe na czas przy takim zapasie momentu na zawołanie. Pozdrawiam i do zobaczenia.
P.S. 340i na sprzedaż, nie długo dam oficjalne ogłoszenie 691588018 piszcie dzwońcie hej
Ostatnio zmieniony przez SmasherE30 2012-07-10, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
Maciek Drogi przyjacielu , Ty się dobrze jeszcze zastanów nad sprzedażą auta , które daje Ci tyle frajdy z jazdy A może poszukaj sponsora ?
Gratulacje dla Lukas'a i Pancin'a . Impreza staje się naprawdę profesjonalna ! Gratulacje dla wszystkich organizatorów BTD !!
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!