_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Nowa gałka oraz zestaw naprawczy wybieraka:) w tyg. mam nadzieję, że uda się złożyć:)
[ Dodano: 2012-12-01, 23:56 ]
Kilka fotek z ostatnich prac. czyli mała regeneracja wydechu, piaskowanie i malowanie proszkowe felg+ nowe oponki zimowe:)
Wydech już ktoś naprawiał, stąd taka japa...
Z 2 udało się zrobić jeden. Dodatkowo oczyściłem szczotką na szlifierce i pozwoliłem sobie pomalować "zregenerowany" wydech. Mam nadzieję, że na jakiś czas poratowałem układ wydechowy:)
Zdjęcia stalówek po zabiegu odmładzającym:)
[ Dodano: 2012-12-01, 23:57 ]
Tutaj fotka z ostatniej kontroli w Anglii...
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD
Śliczna kierownica Kierowniku Tylko te kolorki strasznie szybko się brudzą
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
"Natural Air" jak pachnie - bo można różnie rozumieć taką nazwę
Kiera fajna - bo też mam ten typ. W 2,8l wydech jest na pojedynczej rurze? To na pewno oryginał? W e36 323 był zdajesie na pojedynczej a 328 na podwójnej - jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2013-03-29, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
"Natural Air" jak pachnie - bo można różnie rozumieć taką nazwę
Kiera fajna - bo też mam ten typ. W 2,8l wydech jest na pojedynczej rurze? To na pewno oryginał? W e36 323 był zdajesie na pojedynczej a 328 na podwójnej - jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
W zestawie są 3 wkłady : "Purifying Green Tea" "Energizing Tonic" i Balancing Amber" Na razie używam nr2. Przyjemny nie gryzie w nos. Polecam:)
Jeśli chodzi o wydech to masz rację. W e36 jest podwójna rura. W e46 jak widzisz już jest pojedyncza rura. Pozdro!:)
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD