Wysłany: 2012-06-14, 08:37
Lukas wygląda rewelacyjnie na tych felgach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Na ostatnim BTD na jazdy wolne założyłem slicki do testów.
Na filmie było widać jak całkiem chętnie Biała podnosi jedną łapke
Mimo że zawias mam jeszcze za miękki i za wysoki jak na torowe auto...
Opona to Michelin N20 o szerokości 190 hehe
Na następną impreze może uda się już zainstalować jakiś lepszy zawiasik
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Strzał w dziesiątke model z alarmem, w ferworze walki nie masz czasu patrzeć na wskazania, a dzwięk usłyszysz nawet jadąc w kasku w takiej wydumce jak moja
Dodatkowo przy dzwieku zegar miga wiec odrazu wiesz co się dzieje.
Wskaźniki temp sprawdzałem czujniki w szklance gotując wode i dodatkowo mam taki rtęciowy laboratoryjny termometr mega dokładny, rozbierzność przy 100 stopniach wynosiła +/- 0,5 stopnia celcjusza, więc uważam że te zegary AG są bardzo dobre
A w miejscu radia mam EGT.
PZDR!!
Lukas, gratulacje.
I widze ze nawet kawałek toru Radomskiego sie załapał na zdjecia
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Za tą prace i serce jakie włożyłeś przy budowie tego wozu należało Ci się. Jest to ukoronowanie litrów potu jakie przelałeś, aby powstał ten biały potworek. Miałem tą niebywałą przyjemność zasiadać w tej białej strzale na prawym w Miedziance i Radomiu i wiem co potrafi ten samochód:)
Pozdro Łukasz
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
W niedzielę tydzień temu, zabrałem Białą na spacerek po Ułęży
Idealny sprawdzian dla mojej zregenerowanej szpery, dużo bardziej wymagający jak Tor Kielce. Wszystko wytrzymało i dało radę
Po lotnisku zrobiłem ponad 125km, zużyłem komplet opon i prawie cały zbiornik hehe
Dodatkowo pojechałem na nowo zrobionym zawieszeniu.
Amorki zostały skrócone o 5cm i usztywniono, typowo już dla torowych wyczynów.
Sprężyny wlecialy niższe o około 10-15mm.
Założyłem przy tej okazji na szybę G-Techa Pro SS (pożyczony od Henrego ) i okazało się że udało się przekroczyć przeciążenie boczne na zakrętach ponad 1,05 G.
Generalnie, wypad bardzo udany
A o to pare fotek z wypadu i film, od połowy, mój On-Board, kręcony z ręki co prawda, ale dzięki za niego Mikulce z forum BMW3ER
A oto wyniki:
PZDR!!
LUKAS