Witam drodzy forumowicze. Mam pytanko i bardzo i zależy na waszej opini, a mianowicie chce zakupić jakiś alus na lato niestety będzie to narazie 15cali
I tu moje pytanie które z nich lepiej będą pasowały do tej e36.
tu rant poszedł by w polerkę a środek(szprycha) chyba w czarny metalik.
Czy coś takiego?
daniello, nie chce orginalnego alusa a zwłaszcza od e36 bez obrazy.
Mógłby ktoś zrobić jakieś VT?
A wydaje mi się ze ta szprycha na na niskim profilu i mojej glebie której na zdjeciu nie widać wyglądała by fajnie.
A może ktoś ma jakieś aluski do 400zł fajne?
nikt ci niezrobi za 400zl poszerzenia stali,gdzie masz ta glebe? bo twoja beemka to jakas terenowka jest ,koza jakas jest straszna,jabym zainwestowal w blacharke w twoim aucie bo straszny ogryzek jest cale pobijane,ile masz kasy na felgi? za 500zl moge ci sprzedac ori m-pakietowe 16
[ Dodano: 2012-06-30, 19:18 ]
nikt ci niezrobi za 400zl poszerzenia stali,gdzie masz ta glebe? bo twoja beemka to jakas terenowka jest ,koza jakas jest straszna,jabym zainwestowal w blacharke w twoim aucie bo straszny ogryzek jest cale pobijane,ile masz kasy na felgi? za 500zl moge ci sprzedac ori m-pakietowe 16
http://http://img228.imag...865/img8423.jpg
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
A wydaje mi się ze ta szprycha na na niskim profilu i mojej glebie której na zdjeciu nie widać wyglądała by fajnie.
daniello, czytaj ze zrozumieniem. Jest to stare zdjęcie z ogłoszenia. W tej chwili jest już gleba oraz wszystko jest ogarnięte z blachą, został jedynie zderzak przedni do pomalowania.
kamillo9411 napisał/a:
Szeroka nie będzie chyba że znacie kogos kto to zrobi za 4stówki.
a to była ironia. I link który podałeś nie działa
ChriS, Jeżeli chodzi o te 16 to podobają mi sie właśnie takie szprychy z rantem małym.
Witam.
Odgrzeje kotleta, jako że idzie zima i 15 cali wejdzie znowu w modę, mam pytanie do praktyków o rozmiar 7x15 et 20. Internet mówi, że nie wejdą, że będą obcierać itp. Natomiast wiltheyfit.com pokazuje, że 7x15 et20 z opona 205/60 wypada dokładnie tak jak felgi które ma mój kolega w touringu- hamman hm1 8x17 et32 z opona 225/45 i nic nawet nie myśli przycierać. Mam w piwnicy 6 szt takich felg i zanim sam się przekonam ubierając je w opony proszę o opinię.
Pozdrawiam
Polecam felgi SRT albo BBS. Na pewna będą ciekawie wyglądają w twojej BMCE. Jako, ze twoje auto jest w kolorze czerwonym to fajnie to będzie wyglądać jeśli felgi będą grafitowe.