RoboCop, jest tak jak mówisz, naprawde auto spod jego ręki - chociaz wiadomo, to rzecz martwa - to raczej strzał w 10.
Poznać się raczej nie poznaliśmy, dawno mnie tam nie było, ale jesli to ty tak "jak pies do jeża" podchodziłes do kupna, to kawałek historii slyszalem, hehe
w kazdym razie gratuluje, auto robi wrażenie, slyszalem jak chodzi, jest mega charakterne, mówie, nie wiele trzeba, trzymam kciuki
Robo no no Piękny zakup ! Gratuluje ! Mam nadzieje że się spotkamy i pokażesz mi to piękne cudo
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
kris/// mieszkam całkiem niedaleko Ciebie, a film o którym mówisz to nie o moim aucie - w rejestrze ///M jest błąd, Venom ma to poprawić.
Adaasko nie dziękuję, żeby nie zapeszać
G-R-Z-E-Ś liczę, że uda się coś zorganizować. Ty podniosłeś poprzeczkę z mocą, to musiałem też coś kupić, żeby potem goniąc za Tobą nie nadwerężać się zbytnio
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Gratulacje Robert No to w przyszłym roku nie wykręcisz się od przyjazdu na zlot Beemka-Klubu takim "sprzętem" ( a zlot będzie!!!) - Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Ostatnio zmieniony przez henry 2012-11-02, 19:07, w całości zmieniany 1 raz
Temat zaczęty inaczej niż to zwykle robimy, ale byłem ciekaw, czy bez podawania szczegółów, 5-tka jest od razu rozpoznawana co kryje pod maską
Tak jak mi zależało, auto mimo nietypowego (eMkowego) koloru, dalej może uchodzić za "zwykłe" e34, dla mnie to zaleta.
Pod koniec miesiąca nakręciłem 1500km - oswajam się
Gdzieś na Pomorzu - moje konie
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
W Polsce aktualnie ceny za ///M5 e34 z silnikiem S38B38 wahają się od 25.000-40.000PLN, dodam że większość to S38B36, których było dużo więcej wyprodukowanych i są z reguły tańsze. O poliftowych M5 nie wspominam, bo jest ich w kraju bardzo mało (chyba przez ostatni rok nie było ani jednej sztuki w ogłoszeniach) a na zachodnich portalach aukcyjnych osiągają o wiele wyższe ceny niż modele przed liftem.
Pięknota, pogratulować Czy poprzedni właściciel to Karol? bo jeśli tak to faktycznie jest mistrzem od beemek w szczególności od emek.
życzę duuuuużo przyjemności z jazdy
pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Sosen auto tak jak pisał Adaaasko, kupiłem od szefa Stiga -Zyzego.
Grzesio liczę, że odbędzie się jakiś zlot klubowy o czym wspominał Henry i popstrykamy sesję
Karol ma zrobioną na polifta, nawet heble pozakładał.
Mój lotnik grzejący się na siłowni Karola
Co z autem - sezon zimowy, więc nic się nie chce robić.
Pobawiłem się z radiami.
Docelowo przyjdzie chyba Alpine.
Wymieniłem dmuchawę wnętrza, moja chrobotała. Licznik pojechał na przegląd, bo obrotomierz czasem świrował.
...i usilnie poszukiwałem garażu, okazało się to nie lada problemem w moim mieście
Auto w miedzyczasie stało u kumpla w firmie.
Nie sam
Powoli zbieram jakieś teile do auta.
i cały bagażnik części od ///Gregora z m-forum
Jakieś tam lampy, naklejki, emblematy, kołki, śrubki, skisack z elementami tapicerki, jak nowa pokrywa dolna silnika, wlot do chłodzenia alternotora,głośniki na tył z systemu HiFi, bo u mnie na tyle były Magnaty - na szczęście nic nie było wycinane itd i najważniejsze klucz do świec do S38, bo to był jedyny element skrzynki narzędziowej którego nie mogłem dorwać - teraz już mam komplet.
Znalazłem garaż - szkoda, że w innym województwie, ale przynajmniej w spokojnym miejscu. Przed przewiezieniem na zimowe leża, wymieniłem jeden z wężów silnika i płyn chłodzący.