Wysłany: 2013-03-11, 20:39 [E30] LUKAS - BMW 318i M10 Coupe
Hello
Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem drugiej wąskiej lampy
Wersja oczywiście w chromach
Auto 100% oryginalne
Wymaga pewnego wkładu finansowego, minimalnie w blacharkę, ale również w pomalowanie przedniego pasa w kolor który niewiedzieć czemu ktoś pomalował na czarno ...
E30 to 318i z M10 na pokładzie
Wszystko jest ori.
komplet dokumentów również się uchował, ale to później.
Narazie mam tylko takie zdjęcia, jak zrobi się pogoda cyknę porządną sesyjkę, żeby było wiadomo jak wyglądała przed modami
Numer podwozia WBAAK110501309294
Kod typu 1011
Typ 318I (EUR)
Typoszereg E E30 ()
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 2
Silnik M10
Pojemność skokowa 1.80
Moc 0
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor BRONZITBEIGE METALLIC (139)
Tapicerka (0253)
Data prod. 1986-10-08
Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)
S270A BREITERE BEREIFUNG - Koła z szerokim ogumieniem
S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL - Elektryczne lusterko pasażera
S498A KOPFSTUETZEN IM FOND - Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne
S545A DREHZAHLMESSER,KM/H-TACHO,AN.U - Obrotomierz,km/h-Tacho,Zegar analog+EC
Nowy nabytek to oczywiście ta Brązowa
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
To będzie wersja drogowa, zachowanaestetycznie w oryginale, ale mechanicznie troszke będzie odbiegać, ale spokojnie, pod maskę nie trafi żaden plastik...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Fajny zakup LUKAS rozumiem że to ma być w miarę szybkie oryginalne autko na miasto i wywal te brzydkie felgi
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
jest super. wymaga troche pracy ale moze byc ładna, znajac ciebie bedzie ladna. Podpytaj Borka czy ma jeszcze brazowe fotele , były nie porwane w ładnym stanie i od coupe . i sie tylko walały z miejsca na miejsce.
Lukas może warto pomyśleć nad tym co Slawo napisał Sapiące M10