BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
problem z centralnym zamkiem e30
Autor Wiadomość
lifeguard 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2013-04-20, 19:21   problem z centralnym zamkiem e30

Witam, niestety nie znalazłem podobnego problemu na forum dlatego piszę.. otóż.. :
W mojej e30 jest zamontowany oryginalny centralny zamek, dołożyłem uniwersalne sterowanie z pilota. Niestety pojawił się problem : z pilota nie mogę zamknąć samochodu. fizycznie od wewnątrz ryglując zamek od strony kierowcy wszystkie zamki się ryglują. Otwieranie z pilota następuje już bez problemu - samochód sie otwira po wczesniejszym naciśnieciu na pilocie przyciusku 'zamknij'. Wymieniłem już na próbę centralke pilota - niestety to nie pomogło. Dlatego piszę do Was Forumowicze co to może być?

center 

Wysłany: 2013-04-20, 19:59   

z tego co pamiętam sterowanie centralnego w e30 jest (-) a nie (+), może to masz zamienione i dlatego wariuje.
skoro z zamka się zamyka to musisz mieć coś nie halo na etapie pilot - centralka, a to jest pierwsza rzecz jaka mi przychodzi do głowy..

mgr inż. Jędrek ;)

lifeguard 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2013-04-20, 20:05   

center napisał/a:
z tego co pamiętam sterowanie centralnego w e30 jest (-) a nie (+), może to masz zamienione i dlatego wariuje.
skoro z zamka się zamyka to musisz mieć coś nie halo na etapie pilot - centralka, a to jest pierwsza rzecz jaka mi przychodzi do głowy..

tez tak myslalem,ze centralna od pilota nawalila, zamienilem i dalej to samo.. wiec to nie centralka od pilota..

center 

Wysłany: 2013-05-08, 11:38   

ale centralka od alarmu, czy ta centralka co masz pod głośnikiem przy nogach kierowcy oryginalnie od E30?

mgr inż. Jędrek ;)

Odpowiedz do tematu