BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
EKONOMIZERRRRRRR
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-13, 23:30   EKONOMIZERRRRRRR

szukałemw funkcji szukaj z 10 razy kolego ktory zablokowales moj post, jest w 1 zdnaiu napomniane o tych bateryjkahc i tematy pozamykane, poza tym nie mam odpowiedzi czy w m10 dziala ekonomizer i incpekcja, a nie tylko w m40 i wzwyz, prosiłbym o nie zamykanie mojego postu wszechwiedzacy kolego, milo z Twojej strony ze mi pomogles zamykajac temat, kiedy na stole lezy rozkrecony licznik.

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-04-13, 23:39   

... to źle szukałeś, ale niech tam...
http://slave.e-edukacja.p...ight=ekonomizer
na przyszłość proponuję żale wylewać na PW, bo sądzę, że skoro Sarna zamknął Twojego posta, to raczej wie co robi

i nie dąsaj się chłopaku :wink:
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2005-04-13, 23:41, w caoci zmieniany 1 raz  

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-13, 23:44   

własnie w tym poscie co dales link napomniane jest raz m10 i ekonomizerze jak ktos mowi nie dziala, raz dziala i tyle :> chcialbym czegos wiecej, wkoncu to forum tematyczne BMW, szczegolnie e30 wiec Panowie ?? ???

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-04-13, 23:54   

no to wymien te bateryjki i zobaczysz czy dziala - co ja mam ci je wlutowac????jak sa zle to trzeba zmienic to chyba logiczne prawda .... jak nie umiesz sam zanies zegar do elektronika i ci wlutuje za piwo :D i poszukaj sobie bo ktos dokladnie opisywal jakie to maja byc bateryjki.

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-13, 23:56   

szukam od 20 :P znalesc nie moge albo zle szukam ;)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-04-14, 00:00   

hej facet - czytasz w ogóle PW?, bo w '88 roku w 318-kach były montowane M40, więc może rozmawiamy o czymś innym niż nam się wydaje????? :shock:

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-04-14, 00:20   

http://slave.e-edukacja.p...ghlight=baterie

zebys nie pisal ze zly gosc jestem :)

Jakub316 

Pomg: 1 raz
Doczy: 16 Pa 2004
Skd: Halinów
Wysany: 2005-04-14, 21:15   

Jak juz pisałem 316 bez i , na gazniku m10 i ekonomizer inspekcja i obrotomierz sa i działaja.

Anonymous
Go
Wysany: 2005-04-14, 23:51   

to jest m10, mam lancuch a nie pasek.... 1988 ale m10... tak mi sie wydaje, chociaz szczerze mowiac nie ejstem mechanikiem ;] poza tym nie wiem na 1000% bo slyszalem ze ma lancuch ale go nie widizlaem ;)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-04-15, 08:31   

ok - pytam, bo w tym roku produkowali e30-ki z obydwoma silnikami, ale sprawdziłem i masz rację - swoją drogą wiele osób twierdzi, że m10 jest lepszy od m40, więc może nie niestety :D

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2005-04-15, 09:53   

M10 lepszy od M40? Pewnie lepszy, tylko w E30 wolniejszy :twisted:

Anonymous
Go
Wysany: 2005-05-19, 20:56   

Witam jesli chodzio o rozkrecanie licznika...robilem to ostatnim razem jak tylko kupilem moja e 30 tylkoze ja mam silnik 2,0 ale liczniki podobnie wygladają te bateryjki są do podtrymania napiecia ;) sa to akumulatory majace 1,2v i czesto zdaza sie tak ze wylewają kwas tktory sie z nich wylewa szkodzi bardzo powloce masce plytki elektronicznej wyrzerajac ja niestety :P wtedy licznik warjuje inspekcja sie nie pali albo pali czesciowo oj rozne sa objawy, musisz kupic baterie ale tylko akumulatory!!! i popatrz na tej plytce czy nie jest uszkodzona czesto rowniez tez wtyczki po obu stronach sie uszkadzaja luty puszczaja na plycie gdzie sa przykrecone liczniki i wskanizki ;) popraw luty koniecznie!!! popsrawdzaj cala plyte ;) i powiedz jak rezultaty ;) Powodzonka

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: