a powiedz mi czy w 98r ujrzałeś jakieś wypryski rdzy?
W 98 roku byłem jeszcze w szkole podstawowej i szczerze mówiąc to nawet nie przypuszczałem że za naście lat będę właścicielem e36 mpak avus. Po latach mogę jednak stwierdzić że wypryski są, najgorzej jest chyba na tylnej klapie w okolicach zamka i pod tym plastikiem o dziwo spód klapy zdrowiutki. coś się zaczyna dziać na prawych przednich drzwiach na dole i przedni błotnik tam gdzie zwykle w e36. Ogólnie nie ma tragedii.
[ Dodano: 2013-09-30, 13:44 ]
Mam plan jeździć tym autem aż koła poodpadają bo za te pieniądze, czy nawet drugie tyle co dołożył bym po sprzedaży nie kupił bym nic sensownego albo chociaż na tyle zdrowego co ten kebab.
yo
[ Dodano: 2014-05-25, 07:53 ]
Trochę zmian w aucie. W końcu obszyłem kierownicę, gałkę i mieszek. Obszywała Pani z firmy www.bmcustoms.pl/ . Jestem bardzo zadowolony z roboty, jak odbierałem cieszyłem się jak dziecko . Na kierownicy i gałce skóra była już przedarta (efekt jazdy z brudnymi łapami).
Pod maską znalazł się kolektor z M50, z przeróbki jestem zadowolony, auto lepiej wkręca się na wyższych obrotach. na starym kolektorze powyżej 5 tyś obr dostawał zadyszki. teraz ciągnie do końca jak szalony.
Na dniach wjeżdża duża głowa 2.93 i nowe sprzęgło. Ktoś chętny do pomocy?
Adam86, Za kierownicę mieszek i gałkę zapłaciłem łącznie 230 zł. Wysyłka mi odpadła bo akurat jeździłem tamtędy do pracy. Skóra prawdziwa, mięciutka w dotyku, mam ochotę się do niej przytulać. Robota pierwsza klasa. Skóra wygląda inaczej bo nie jest lakierowana jak oryginał.
Nie przetrwał dekielek na gałce, oryginalnie był przyklejony i się jakby rozwarstwił. Ale i tak był podrapany to sobie zakupię nowy w ASO.
Cypisek, młodsza siora kupiła jakiś czas temu e36 98r. i leci w tych samych miejscach co u ciebie... widocznie w ostatnich latach produkcji fabryka szukała oszzcedności i zaczeli oszczędzać na ocynku
[ Dodano: 2014-05-25, 15:04 ] Cypisek, ooo to nie dużo.. mam znajomego w okolicach Sanoka to za samą kiere bierze ok 160zeta (w zależności jaki materiał, jaki wieniec, z ilu częsci ma się składać) wiadomo im więcej udziwnien większa cena.
Ps. załóż sobie dekielek z gałki m/// z paskami
Chłopacy obciążyli siedzenia bańkami z piaskiem, fotel kierowcy obciążony został 70 kg, nie no co wy, przecież ja tyle nie ważę
Wydaj mi się że powinni drugi taki sam worek dorzucić na fotel kierowcy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Felgi miały wylecieć więc przerzuciłem trochę złomu i stwierdziłem że sznycle zostaną nieco odnowione. Zostały wypiaskowane i pomalowane proszkowo w customowy lakier.
Wjechały 4 nowe oponki 205/50/17
Ostatnio zmieniony przez Cypisek 2015-06-22, 19:35, w całości zmieniany 1 raz