witajcie, mam do Was pytanko z racji ze tesknie ze cudowna marka bmw... Mialem wczesniej e36 2,5 ale sprzedalem niestety, teraz mam s40 2,0t ale to nie to samo i na wiosne lub lato planuje kupic jakas bude e30 z 1,6/8 i wpakowac v8.. Wiem ze jest potrzebny silnik, skrzynia wal most..pewnie jeszcze belka z compacta. Bede nim jezdzil w miare normalnie wiec nic nie powinienem pozrywac. Jaki bylby koszt takiego przedsiewziecia? Nie mysle tutaj o sprezynach H&R, jakims porzadnym zawieszeniu gdyz fundusze nie pozwola mi zrobic wszystko odrazu.
Ogolnie moge miec nawet 3,0 z e34 gdyz zalezy mi w pierwszej kolejnosci na dzwieku, dopiero potem na osiagach. 3,5 litrowy silniczek ponoc byl paliwozerny wiec drugim wyborem bedzie moze 4,0. co wy na to? Bardzo prosze o cennik Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz. pozdro
zawieszenie mam jeszcze z e36 weiteca sportowe wiec jak dorwe tylna belke to zawias mam a z przodem sie pomysli bo takze posiadam gwint weiteca. Myslalem jeszcze o m54b30
Jeszcze troszke czasu jest do wiosny takze musze pomyslec. Narazie mam volvo s40 i musze podniesc mu moc ze 160 na 200km-zwiekszenie doladowania oraz zamontowac bov'a