nie załamuj się
ja też tak miałem
co kazdą wypłate coś
jedna wypłata na uszczelki
druga na panewki
itd.
poskładanie silnika zajeło mi kilka miesięcy ale warto było
jak byś miał jakiś problem z czymś co byś nie wiedział to pisz do mnie
niedawno studiowałem ten silnik
ja tam racze nazbieram więcej kaski i zrobię dłuższy krok nie spinam się że zajmie to więcej czasu
kiedyś się zaoszczędzi i będzie zrobione z założenia to jest długoterminowy projekt. jak będę miał jakieś problemy napewno skorzystam
_________________ dbałość o detale to dążenie do perfekcji lecz perfekcja nie jest detalem
Coś się dzieje, widać że długo z nią walczysz. Pokaż więcej zdjęć tych połówek błotników. Chyba pierwszy raz widzę że ktoś wymienia pół a nie cały bok.
kurde, nie zauważyłem przedtem tematu, a bardzo podoba mi się setup Twojej e30, wąska bez pakietu i lotka pfeby to jest to, juz wiem że do swojej też zakładam tą lotkę.
kawał roboty zrobiony, ale gruba robota jeszcze przed Tobą.
z pfebą kupiłem i zmieniać jej nie zamierzam jak dla mnie pasuje idealnie do wąskiej
błotniki mam z aso koszt około 750 sztuka i to za pół
a pas kupiony w zamiennikach bo po zamówieniu w aso czekałem z półtory miesiąca po czym dostałem tel ze produkt niedostępny i nie wiedza cz będzie za miesiąc czy dwa
_________________ dbałość o detale to dążenie do perfekcji lecz perfekcja nie jest detalem
garaż pasuje do ulepa
rzadko tutaj bywam wiec może napisze co się zmieniło w temacie
udało mi się założyć nowy sufit
duża częśc tapicerki i większość listw z zewnątrz do tego zderzaki niestety zdjęc nie mam czym zrobić
są plan że może w przyszłym tyg się uda na przegląd kiwnąć wreszcie wyczekiwany moment po długiej przerwie....
[ Dodano: 2014-08-01, 23:34 ]
parę fotek jak teraz wygląda e30
[ Dodano: 2014-10-11, 19:45 ]
jako że dzisiaj miałem troszkę czasu i pogoda dopisała to nie mogłem sie powstrzymać żeby to wykorzystać
[ Dodano: 2014-10-11, 19:54 ]