Gratulacje Mistrzu Łukaszu Superwynik , a wiem ,że startują tam naprawdę mocne autka
A czy nie pomyślałeś by zrobić sobie licencję wyścigową Akurat Automobilklub Kielecki chyba w końcu czerwca organizuje taki kurs .Szczegółowe info na stronie Automobilklubu
Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Biała zime przestała nie ruszana, brak czasu żeby cokolwiek pogrzebać...
Za to po 4 miesiącach stania odpaliła z pierwszego strzału ledwo 2 razy obracając wałem
Trzeba było troszke auto rozjeździć przed 22 lutym, którego startowałem w Kieleckim SuperOesie.
Auto po 4 meisiecznym postoju zrobiło 45km bez żadnych problemów, sprawdziłem zbieżność i można było szykować siędo wyjazdu.
Po niżej zamiszczę kilka zdjeć z toru oraz filmik z wszystkich przejazdów.
Tutaj widać dobrze Dunlopa Wet, jest to wyścigowy slick, cięty specjalnie na wodę i przesychający asfalt.
Spisywał się rewelacyjnie
Po pierwszym przejeździe byłem 3 w klasie, ale ostatecznie zająłem 4 miejsce w klasie po 4 punktowanych przejazdach, ustępując miejsca
M3 E36, M3 E46, 328i M50 E36
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...