witam..
mam problem z temperaturka silniczka,padlo mi wisko i troszke sie grzeje.. mam juz dosc kupowania uzywanych wiskoz (to juz 3 ktore padlo)na nowe Mnie nie stac.. postanowilem zalorzyc wiatrka elektryczny z poloneza tylko nie wiem ktory jest lepszy ten starego typu z metalowa obudowa czy juz ten nowszy z plstikowa obudowa?? i bardzo prosze osoby ,ktore zaminily wisko na wentylator elektryczny o jakies rady albo zdjecia.. z gory bardzo wszystkim dziekuje za odpowiedzi..
pozdrawiam
P.S.
szukalem na forum ale nie znalazlem..
aha mam silniczek 1.8 M40..
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
trzeba bylo nie kupowac uzywanych takich rzeczy sie nie kupuje uzywanych za te 3ktore kupiles mialbys jedno a dobre
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Jawor [Usunity]
Wysany: 2005-04-18, 08:02
ja miałem kiedyś polonezowski przed chłodnicą tylko był ustawiony tak żeby wydmuchiwać ciepłe powietrze...wlożył mi go moj mechnik przy mnie...a watpie żeby był z niego taki wirtuoz aby coś przerabiał...
Fakty: w korkach kiedy temp. przkraczało 25stC (upalne lato) samochód radze zostawic w domu, kiedy sie jedzie jest wszystko OK ale wystarczy 15minut w korku i jest klops ( nie wiem czy zastosowanie wiatraka od innego auta czy w inny sposób coś da, ale u mnie tak było), w zime, a nawet przy temp. ok. 15stC rozwiazanie idealne. Czasami nawet nie włanczałem tego wiatraka a miałem na przycisk.
a ty Aritvi z całym szacunkiem ale widzę że nie za blisko obcujesz z silnikami.. 8)
artvi [Usunity]
Wysany: 2005-04-21, 00:16
no nielaze tam wlasanymi rekami ... jedynie to co widze jak robi to moj kumpel (mechanik). A no i sam mam tytul machanika ( na dyplomie ) Moze gdybym mial czas i garaz to moglbym cos taam pokrecic. ale nie to ze lewe rece mam klocki np. wymieniam sam