Forumowicze napisałem do was tutaj, ponieważ proszę Pytam o konkretne dane, w wizualizacji alufelg. Siedzę po Facebooku już kilkanaście dni i nic czaje . Chciałbym kupić alufelgi w kelban . pl, bo szukam w necie, a cena jak na aledrogo, a mogę mieć większe zaufanie do firmy niż do allegro ściemniaczy. TRUDNE PYTANIEZ: to „ABE”, jako ostatni krok w konfiguratorze felg skąd to poszukać i co to daje ? zwróćcie uwagę na tej stronie kelban.pl / konfigurator tu jest ten dobór felg do auta.
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2014-06-06, 12:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-06-06, 12:14
pewnie to wiesz, zle Ci odpowiem, co mi napisał wasz konsultant
Cytat:
Expert Cezary
Po zaznaczeniu ABE wyświetlają się felgi które mają homologację od producenta samochodu taka felga spełnia wszystkie normy i otrzymały certyfikat bezpieczeństwa TUV To oznaczenie ze jest odpowiednio wytrzymała i bezpieczna Kelban sprzedaje felgi Niemieckie (AEZ DOTZ Dezent Enzo) i Włoskie (Oz i MSW) tylko z TUV
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»