Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Wrz 2005 Skąd: Pacanów..... :))))))
Wysłany: 2014-11-13, 00:23
I mnie dzis naszło na szukanie starych znajomych Ma ktoś jakis kontakt z Andrzejem weberem? Tutaj miał nick jakos webretti czy coś z sopotu był.
Pozdro!
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
lukas, luk325, drack, kaprys itd itd itd itd itd itd .... to juz jakies 10 lat ![...]
No prawie - dokładnie działo się 09.04.2005r.
To były czasy. Mega się to wspomina. Ujęcia z pierwszego filmiku nawet sam kręciłem
To nie wróci, ale przynajmniej to już jest nasze i mamy co wspominać
Ostatnio zmieniony przez Max 2015-01-10, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Witam Proponuję by ktoś "kumaty" napisał "who is who" na tych zdjęciach Pamięć niestety nie ta co dawniej ...Będę zobowiązany za te informacje. Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
..........Przepraszam , pamiętam większość twarzy ze zdjęć , ale nie wszystkich bez wyjątku . Dlatego sugeruję utworzenie takiego opisu ......Pozdrawiam ....
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
......Coś mi się zdaje , ale raczej nie kojarzę nick'u "Marcin BMW " ......ale faktycznie widoczny na zdjęciu Marcin miał nick "Martinez".......
Chodziło mi właśnie o to by napisać zarówno imiona jak i nick'i widocznych na zdjęciach osób...Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
moja pamięć jeszcze nie taka zła bo Puz-a poznałem i kilka innych osób
czas zapiernicza nie samowicie
To forum od zawsze będę kojarzył z Korzuchem i jego przezabawnymi postami, może i on coś tutaj napisze.Myśle że mógłby spokojnie występować na tzw.stanupach z innymi kabareciarzami chyba że występuje a ja nic o tym nie wiem
drugą rzeczą z jaką będzie mi się kojarzyć forum jest a jakże "hartge " wiadomo kogo
z największych rozrywek na forum jakie pamiętam to chyba były filmiki rodem z bollywood no i granie w LFS.ciekawe czy te filmiki można odnaleźć
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
moja pamięć jeszcze nie taka zła bo Puz-a poznałem i kilka innych osób
czas zapiernicza nie samowicie
To forum od zawsze będę kojarzył z Korzuchem i jego przezabawnymi postami, może i on coś tutaj napisze.Myśle że mógłby spokojnie występować na tzw.stanupach z innymi kabareciarzami chyba że występuje a ja nic o tym nie wiem
drugą rzeczą z jaką będzie mi się kojarzyć forum jest a jakże "hartge " wiadomo kogo
z największych rozrywek na forum jakie pamiętam to chyba były filmiki rodem z bollywood no i granie w LFS.ciekawe czy te filmiki można odnaleźć
....Przepraszam , ale w którym roku byliśmy w Legionowie ??? I wtedy Martinez przyjechał swoim motocyklem BMW !!! Czyli już wtedy miał taki nick. Pozdrawiam
_________________ HENIEK
Klubowicz