Przepraszam Was za opieszałość w umieszczaniu harmonogramu, ale czekałem na potwierdzenie jednej sprawy, a do tego ciągle jestem w rozjazdach i nie mam czasu siąść i podziałać na forum. Już się poprawiam i wrzucam plan imprezy. Musimy przesunąć wszystko o godzinę wcześniej.
HARMONOGRAM CZASOWY:
7.45-8.45 – Zapisy w Biurze Imprezy oraz Badanie Techniczne
8.45-9.00 – Odprawa z uczestnikami
9.00-12.15 – Trening wolny i przejazdy punktowane S1
12.30-16.00 –Trening wolny i przejazdy punktowane S2
16.15 – oficjalne ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
Koledzy bardzo przepraszam bardzo bym chciał ale nie wiem dlaczego ubzdurało mi się że to sobota
a pt nie dam rady a wierzcie mi dużo bym dał co by móc z Wami polatać
Wielkie dzięki za mega udaną imprezę
Co tu dużo mówić, jak zawsze jest rewelacja
Mega szacunek dla zwycięzców, zwłaszcza dla BORka mega wymiata ten twój is
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Chciałem podziękować organizatorom za tak super udany BTD 2015.
Było super, nic się nie zepsuło nie było żadnych obcierek.
Dziękuję za miłe towarzystwo wszystkim uczestnikom.
Do zobaczenia wkrótce.
_________________ Bo facet musi mieć wał a nie jakieś przeguby.
Pogoda jak zwykle była skrajnie zmienna od słońca po dyszcz hehe ale jeździło się świetnie, a nowa próba Pancina była bardzo fajna technicznie.
Na szczescie tym razem sprzęt nie zawiódł do końca imprezy
Gratulacje dla zwycięzców molu czasy miałeś kosmos, a i Borewicz pokazał klasę iSem
My niestety dostaliśmy w Radomiu na powrocie mandat... a mandat dostaliśmy za nic innego jak życzliwość ...
Tak tak życzliwość, po lewej stali, no to mrugnąłem żeby ostrzec, a po prawej stał drugi patrol który wlepił mi 200zł i 3 ptk za nie prawidłowe użycie świateł drogowych ... ehhh
A wracajac do BTD to tak jak Pancin Nas wszystkich poinformował 15 sierpnia jedziemy z II BTD 2015
Tak więc 1 lipca o godzinie 21:00 (mam nadzieje ze o tej porze bedzie pasowało) puszczam listę na drugą edycje Track Daya
PZDR!!
LUKAS
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Dzięki za świetny dzień ! Organizacja jak zawsze, bez zarzutu, mimo bardzo pesymistycznej prognozy pogody udało się wyjeździć na suchym, czego chcieć więcej ?
Noooo, może tylko trochę sprawniejszej obsługi toru - przewrócone elementy leżały często ponad godzinę, zanim ktoś je podniósł. Rozsypany sorbent, który miał wchłonąć płyn chłodzący nieszczęśników też w sumie możnaby po jakimś czasie zamieść :) Nie pomagał na wyjściu z agrafki...
szacun dla robaka ktory zbudowal auto bora ...a i tak nas objechał swoim nowym dziełem..
ja jestem bardzo mega zadowolony bo potrenowałem i czasówki były po suchym!
wszystkie czasy zmieściłem się w 1s. czyli jestem powtarzalny i więcej z ety nie wycisne, podobnie jak dziś na classicu to samo.
Mocno postaram się być 15. sierpnia!!!!
Dzieki panci dzięki lukas dzięki współzawodnicy!!
szacun dla robaka ktory zbudowal auto bora ...a i tak nas objechał swoim nowym dziełem..
ja jestem bardzo mega zadowolony bo potrenowałem i czasówki były po suchym!
wszystkie czasy zmieściłem się w 1s. czyli jestem powtarzalny i więcej z ety nie wycisne, podobnie jak dziś na classicu to samo.
Mocno postaram się być 15. sierpnia!!!!
Dzieki panci dzięki lukas dzięki współzawodnicy!!
Szacun dla całej ekipy z Łodzi
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Pancin i LUKAS WIELKIE DZIĘKI ZA IMPREZĘ!! Świetna sprawa, można troszkę potrenować i miło spędzić czas w zacnym gronie 😊
Moja pierwsza impreza po zbudowaniu nowego projektu wyszła bardzo pozytywnie. Co prawda wyszły słabe punkty - zerwałem obie poduszki silnika - ale dzięki profesjonalnemu wyposażeniu w narzędzia i części zamiennie "firmie" LUKAS Performance, wszystko udało się poskładać do kupy i mimo jednego DNS udało się ukończyć imprezę z całkiem ciekawym wynikiem jak na 316i. Zielona strzała się spisała
Pozdrowionka dla wszystkich Zawodników