Jeśli o mnie chodzi to poniosłem już takie koszta że 50 zeta więcej krzywdy mi nie zrobi a zato mogę pojeżdzić więcej i mniejsza konkurencja na pudło . Oficjalnie deklaruje że ja i Szlaga na pewno dopłacimy.
Ja też jestem za.
Chciałbym tylko, żeby ktoś dał znać czy dam radę się załapać i mam robić przelew.
Jakby co, to z naszej łódzkiej ekipy jedna osoba raczej nie jedzie i mogę wskoczyć w jego miejsce.
Juhuuu Beta odpaliła. Na sobotę zjawię się czerwoną bo już były obawy że będę musiał startować 320i AUTOMAT!!!!!!!!!!!!! To by było ciekawe. Już mnie nosi. Jak to godajom u nos mom RAJZYFIBER.
HARMONOGRAM CZASOWY
8.30-9.40 – Zapisy w Biurze Imprezy oraz Badanie Techniczne
9.45-10.00 – Odprawa z uczestnikami
10.00-12.00 – Trening wolny
12.00-17.00 – Przejazdy punktowane prób S1 i S2 (z uwzględnieniem 15min. przerwy technicznej), oraz jazdy dowolne
17.15 – oficjalne ogłoszenie wyników i rozdanie nagród
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Juhuuu Beta odpaliła. Na sobotę zjawię się czerwoną bo już były obawy że będę musiał startować 320i AUTOMAT!!!!!!!!!!!!! To by było ciekawe. Już mnie nosi. Jak to godajom u nos mom RAJZYFIBER.
O której startujecie ?
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Dzięki za jak zwykle fajną pojeżdżawę. Przy tej pogodzie to był prawdziwy hardcore. Superowo. Cała ekipa AD/HD Mikołów aż skakali z zachwytu.
PS. Przepraszam za trawniki na torze.