Witam serdecznie wszystkich klubowiczów, wiem ze pewnie nie wielu mnie zna, nie dodaję dużo postów po prostu nie jestem super aktywny na forum, lecz bardzo wiele własne ono mi pomogło. Zwracam się do was z ogromną prośbą, a mianowicie : dnia 31.08 wracając z wakacji swoim oczkiem w głowie jakim jest moje e46, touring, wraz z dziewczyną i dwójką znajomych wpadliśmy pod tira. Nikomu nic poważnego się nie stało a ja sam zostalem poszkodowany, a z nabytych urazów karku, oczu czy zadrapań powiniennem wyjsć w ciagu najbliższych 3/4miesięcy. E46 jest dość mocno uszkodzone, przy aucie spędziłem bardzo wiele swojego czasu którego nigdy nie liczyłem i nigdy nie żałowałem. Choć jestem dość młody bo co prawda mam dopiero 18 lat kocham te samochody, mam ogromną pasje i zamilowaniedo nich. Wracając do tematu, auto które kocham chciał bym przywrócić to stanu poprzedniego, niestety sam nie jestem w stanie wiele zdziałać, żadne ubezpieczenie nie jest w stanie zwrócić pieniędzy które zainwestowałem w samochód, oraz żaden ubezpieczyciel nie zwróci mi pieniędzy za szkody wyrządzone z mojej winy. Tak wiec zwracam się z ogromną prośbą do was o pomoc, dla mnie liczy się każda złotówka, każda środka czy część którą ktoś z was jest w stanie dać na odbudowę mojej perełki. Nie wiem dokładnie ile pieniędzy potrzebne mi będzie na odbudowę samochodu, ale wiem na pewno ze jest w mojej okolicy kilku gości, którzy są w stanie to zrobić. Nie zamierzam odpuścić i zostawić auta w takim stanie. Wierzę i zawsze wierzyłem w ludzi z pasją, dla niektórych to kilka litrów paliwa a dla mnie bardzo wiele. Wiem taz ze moje e46 nie było autem które występowało na zlotach czy tez nie prezentowałem go na forum, ale na aucie bardzo ale to bardzo mi zależy. Zostawiam numer konta: 43 1940 1076 4632 9728 0000 0000 i proszę o symboliczną w miarę możliwość wpłatę. Liczę na waszą pomoc bracia ![stream][/stream]
Wysłany: 2015-09-02, 19:14
Współczuję ci ale to jest żałosne.
dla mnie też liczy się każda złotówka, wziąłem kredyt na dom i co też mam podać numer konta?
dołączyłeś w listopadzie zeszłego roku, spędziłeś na forum godzinę i dwanaście minut pisząc trzy posty (łącznie z tym powyżej) i to forum bardzo wiele ci pomogło
to jest WY ŁU DZA NIE pieniędzy. już w tym wieku chcesz żerować na ludzkim współczuciu? A może poszukaj pracy? 18lat i e46? staary nie jest z tobą aż tak źle, potrafisz być obrotny, a że to widocznie ty jesteś sprawcą no to trudno. To się nazywa ODPOWIEDZIALNOŚĆ.
zdrówka życzę
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Wcale nie chodzi mi o wyłudzanie pieniędzy o bardzo przepraszam jeśli tak mnie zrozumiałeś, ale na prawdę bym był bardzo wdzieczny za głupie graty które komus wadzą w garażu a mi mogły by pomoc mi złożeniu auta.