Cypisek, Nieeeee... zostało by tylko jedno zdjęcie, eltek jest prawie na wszystkich zdjęciach
poza tym; na całe szczeście LT to nie osobówka, a uwierz że z nawet z wolcwagenem ze złota nie zrobiłbym sesji.... tak uwielbiam ta marke...
Tak więc zdjęcia zostają.. tym bardziej że w mojej galerii strasznie wieje nudą...
[ Dodano: 2014-07-21, 22:24 ]
W weekend pojechaliśmy w Bieszczady.... zapakowaliśmy rowerki i sruuu w droge...
Chwilowa przerwa na sprawdzenie czy oby rowery się jeszcze trzymają..
....i nie uwierzycie kogo wśród niedźwiedzi i rysi spotkaliśmy..... !! i to oczywiście całkiem przypadkowo...
Pytanie za 100 punktów: CZYJA TO BEEMKA...
Tu po kilku Perełkach postanowiliśmy poprawić fuszerkę blacharza...
Cypisek coś do twojej galerii
Wyjazd, po mimo że krótki; BOMBA!!
Dzięki.
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2016-02-09, 17:35, w całości zmieniany 3 razy
Cypisek, zdjęcia robione "starym dziadem" ale co szajsung to szajsung...
Jak by co to mam w Bieszczadach kilka fajnych miejscówek na ciekawą sesje...
BIERNAŚ, całkiem przypadkowe...
BIERNAŚ, Cypisek, teraz pijam tylko Perłe...
BTW. Żeby nie było żę przy bimmerze nic się nie dzieje...
Wymieniłem olej w silniku, płyn w układzie kierowniczym, płyn chłodzący i do tego wszystkie filtry
Dożuciłem jeszcze lusterko wewnętrzne fotochromatyczne
Mała sesyjka w gdzieś tam w Toruniu..
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2016-02-09, 20:27, w całości zmieniany 2 razy
TONY H., historia lubi sie powtarzać... dałem zderzak do pomalowania koledze-lakiernikowi i czekam. Już chyba z 3 miesiące mobilizuje się żeby go pomalować...
Na chwile obecną przy beemce mam parę modów zaczętych, ale nie mam czasu kiedy ich skończyć....
Praca i studia absorbują mój cały wolny czas...
BIERNAŚ, Żeby było lepiej, musi być najpierw chu*owo...
Ps. Zmieniam fegi, wiec tomasony są na sprzedaż
TOMASON TN1 17" z oponami (bieżnik ok 4 - 4,5mm)
stan felg: +DB (proste, nie naprawiane)
cena 1700 pln
[ Dodano: 2015-05-09, 21:02 ]
Dłuuugo nic nie aktualizowałem, wiec pasuje napisać co nieco, co się działo i dzieje z Beemką.
Kiedyś tam na jesieni, w końcu zmieniłem zderzak tylny na M pakiet z czujnikami cofania PDC, tym samym hak holowniczy wyleciał definitywnie.
W lutym wymieniłem olej w skrzyni automatycznej metodą dynamiczną, zlałem 10l szarej maźi, a wlałem 12l świeżutkiego texmatica ETL 7045E.
Różnicy w działaniu i zmianie biegów po zmianie oleju dużej nie było, bo automat przed zmianą też ładnie zmieniał biegi, za to odzyskałem komfort psychiczny no i spalanie znacznie się zmniejszyło
W marcu klimatyzacja przeszła serwis. Wymiana osuszacza, odgrzybianie, + wymiana czynnika i oleju na nowy.
Tomasony się sprzedały więc zagościł nowy felgen
......wz 37 9.5 cala i et 20 niestety baaaaardzo nie chciało wejsc na tył...
Dlatego zawitał 18" kuty styling 67 z M///
Świerzo po kupnie.. taka szara myszka
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2016-02-09, 21:05, w całości zmieniany 7 razy
yeahhhhhhhhhhhhhhh w końcu auto na rasowych felach a nie jakichś wynalazkach z hondy prelude. Cieszę się twoim szczęściem z powodu uruchomienia łopatek : ]
yeahhhhhhhhhhhhhhh w końcu auto na rasowych felach a nie jakichś wynalazkach z hondy prelude.
Cypis no to teraz, wiedząc że felga jest taka jaka powinna być, możesz spać spokojnie..
Lukasz, męsko to by było gdyby się zmieścił WZ 37 noromalnie przy przymiarce wykręcało suty ale z tymi parametrami co miałem nie było takich szans..
Co do tych felg to są pomalowane farbą a'la Plastidip, z jednej felgi trochę tego plastidipu zeszło i teraz niewiem; ściągnąć farbe tylko z rantów czy przywrócić ich do oryginalnej postaci
Cypis, Lukasz dzięki za miłe słowa
Zastanawiam się jeszcze jakie opony do tych felg założyć; przednie opony nadają się co najwyżej do upalenia, Tył z kolei ma 5mm bieżnika ale 245/40 są zdecydowanie za szerokie...
rozmiar 225/45 bedzie dobry
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2015-05-23, 16:39, w całości zmieniany 8 razy
Wszystkich nas to dopada............ starzejesz się.
Cypis.. śiwizna, bolący kręgosłup, problem ze zwieraczami....... oznaka starzenia się jak nic..
A tak serio to zdecydowałem sie na 225/45/18
2x Maxxis Victra Z1
2x Hankook Ventus V12
Jakby nie patrzeć, balony.. ale przynajmniej da się na tym jeździć..
Pozatym Beemka pojechała do lakiernika na dopieszczenie lakieru.. takie "malutkie" spa
[ Dodano: 2015-07-16, 21:54 ]
Mała aktualizacja.
3 tygodnie musiałem pomęczyć się bez buni.... baaa, sytuacja mnie zmusiła nawet do takich katuszy jak jazda Wieśwagenem... błee.
A wszystko przez to że trzeba było zająć się w końcu budą. W prawdzie nie było tragedii... ale moje nastawienie na auta jest pedantyczne i wszystko musi być na cito.
Ale za to teraz mogę się pochwalić.. Beema ma karoserie nieskazitelnie ładną.
Wszystkie ryski, wgniotki parkingowe, ślady korozji zostały usunięte... karoseria została dopieszczona i pokryta nowym lakierem, a z efektu jestem bardziej niż zadowolony
Z felg zmyłem tą kupe i beemka na sezon 2015 wyglada tak:
No i mood który jest chyba jedyny na całą polske..
Fajera z łopatkami smg w 2.0d
......w pełni działająca dzięki Wronie
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2016-02-09, 20:52, w całości zmieniany 6 razy
Słyszałem, że lakiernik się super sprawił:) Auto piękne Fajnie śmiga się na łopatkach?
Powodzenia w dalszych modach
Mi tęskni się za moim e46...
Pozdro
_________________ BMW e46 328i touring
Vw T-3 Caravelle C 1.6TD
BIERNAŚ, Auto malował mi dobry kolega, wiec nie było mowy o jakimś partactwie. Baza i lakier siadły super więc czego chcieć więcej
Łopatki.... gdyby nie wrona to była by du*a a nie zabawa z kierownicą SMG... Jak się później okazało żeby zadziałała w automacie z diesla trzeba było poprawić inżynierów z BMW
Zmiana biegów poprzez łopatki jest dużo przyjemniejsza i bardziej sportowa niż wachlowanie lewarkiem przy skrzyni, no i jednak dochodzę do wniosku że steptronic w BMW wcale nie jest taki wolny. Super sprawa
Kilka fotek ustrzelone przez kolege Marcina na zlocie w Olszanicy.
Bardzo lubię tego mojego klekota, ale już trochę nim jeżdżę wiec coraz częściej spoglądam na młodszą trójkę, tyle że z motorem 3.0i
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2016-02-09, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
W wielkim skrócie. Beemka nigdy nie uczestniczyła w wypadkach, stłuczkach.. bez grama rdzy, buda prosta, nowy lakier, silnik i automat ładnie pracują, dużo nowych i drogich części, serwisowany co 12.000tys km. Baardzo przyjemny samochód.
Za autko tak jak stoi w chwili obecnej chce 22.000
Możliwość sprzedaży po niższej cenie jako seria. (tak jak wygląda na pierwszych zdjęciach w galerii) bez: gwintu, radia,kierownicy, na zimówkach za 16.000