Na poszukiwania coupe nie miałem już siły. Zwiększanie budżetu nic nie dawało bo i tak wszystkie cukiereczki z allegruz okazywały się łamiącymi w pół ulepami. Jeżeli trafi się ładne wąskie coupe z porządnym silnikiem to być może zmienię.
Auto miało 2 włascicieli w niemczech, Pierwszy dr Herrman jeździł tylko po paliwo, musiał być chirurgiem bo przyciemnił szyby z iście chirurgiczną precyzją. Drugi właściciel Frau Anna Goring założyła jakiś twardy zawias.
Jjeździło w okolicach Mannheim. Wymeldowane w 2013 roku w Bad Dürkheim. Chyba to delikatny klimat południowo zachodnich niemiec oszczędził budę.
Nadwozie jest zapuszczone, ze szpar wyłazi mech. W drzwiach pasażera gniazdo os. Lakier wyblakły, bezbarwny łuszczy się z maski i klapy.
Ale tak ogólnie to chyba nigdy nie widziałem tak zdrowej budy.......... prawy błotnik nidy nie ściągany, lewy był demontowany albo ktoś tylko naciął pastę nożem. spody błotników zdrowiutkie, kwadraty idealne, blacha za kielichami i pod puszką bezpieczników idealna. Spody drzwi bez grama rdzy. Ruda tak naprawdę wylazła na tylnym błotniku, ale mam nawet nadzieję że obejdzie się bez wstawiania reperaturki.
Wiadomo tu i tam są wykwity związane z obiciem czy zerwaniem konserwacji.
Z silnika leją się płyny ale jest to pewnie związane z tym że auto długo stało. Na silniku jest jeszcze gruba oryginalna konserwacja z wosku, wszystkie opaski z logiem BMW.
Widać że ich ani naszych jeszcze przy niej nie było. Więc wg mnie jest to dobra baza do renowacji a nie auto na szybko odpicowane na sprzedaż.
I taki mały gadżecik z przygranicznej miejscowości
Ostatnio zmieniony przez Cypisek 2016-03-26, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Dla mnie 4 furtki to żadna ujma Lepsza zdrowa buda niż lans na dzielni A co do mchu w nadwoziu... Nie takie metamorfozy już widziałem
Nie wiem, czy da radę wejść w temat bez logowania:
http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?f=80&t=41783
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2016-03-21, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA