Będę dmuchał 0.5 nie więcej. Gdzie można dostać Megasquirta, bo szczerze ciezko znalezc, chyba ze ebay. Bardzo mnie ciekawi co miał DET3 do wyważania drzwi . Rozwiniesz myśl ? Ps. AFR nie może nie być monitorowany jak ma być bezpiecznie ile byś nie dmuchał, takie moje zdanie. Chyba ze stać kogoś na nowy silnik co chwile
Miałem na myśli to, że zamiast od razu kupić MS-a kombinowałem z wtryskami i świnkami, a powinienem był od razu kupić sterownik standalone. To jeżeli chodzi o wyważanie otwartych drzwi. Jest kilka sklepów sprzedających MS-y, ale za granicą. W tej chwili kupiłbym EMU.
Jakoś mi umknęły te posty, stąd późna odpowiedź. Przepraszam
Niestety, miesiąc temu zmieniła właściciela. Niestety dla mnie nie dla niej. Pojechała prosto do warsztatu blacharskiego w celu naprawienia drobnych niedoskonałości. Przez zimę składałem nowy, mniej odprężony silnik. Żółty blok - +20% mocy. W starym poszły uszczelniacze zaworowe i palił olej. Zamontowałem nowe sprzęgło. Nowy właściciel zainwestował w skórzaną tapicerkę. Ma być pro. Jak wyjedzie z warsztatu to postaram się zrobić parę fotek.
misza napisał/a:
Pewnie 3/4 wszystkich m50 turbo w PL jeździ na DETcie mają po 400km i jakoś daje rade.
Tu się z Tobą zgodzę. M50 może jeździć na DETcie, bo m50 ma w przeciwieństwie do m20 wtrysk sekwencyjny.