Tak przy okazji,żeby nie zaśmiecać forum nowym tematem, czy orentuje
się ktoś jakie głośniki wchodzą do E30 z przodu
(chodzi mi o te fabyczne miejsce pod deską koło miejsca na nogi)
Ja tam tylko obszywałem kierownice wiec niewiem jak obszyje coś innego ale kierownica jest bardzo ładnie obszyta dokładnego adresy nieznam ale jadąc łodygową w kierunku radzymińskiej przejężdżasz tory kolejowe i zaraz jest przystanek autobusowy i dokładnie za przystankiem skręcasz w prawo i jest tam warsztata samochodowy i tapicer
nabialoleckiej jest sklepik z akcesoriami tuningowymi i kiedys oferowali mi obszycie kiery galki i mieszka skora (dwa kolory) za 200zl z tego co pammietam
Go
Wysany: 2004-05-06, 09:38
postrach napisa/a:
Tak przy okazji,żeby nie zaśmiecać forum nowym tematem, czy orentuje
się ktoś jakie głośniki wchodzą do E30 z przodu
(chodzi mi o te fabyczne miejsce pod deską koło miejsca na nogi)
Ja miałam 130mm. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24980123
Co do obszywania kierownicy, to kupiłam gotowa skorke za 100PLN i sama obszyłam, bo az tak stara skorka nie byla zniszczona.
Chyba, ze chcesz na stałe -
Anonymous Go
Wysany: 2004-05-06, 15:08
Dzięki Laur, tak podejrzewałem, że tam są głośniki 13cm i właśnie też mam zamiar je wymienić,
bo o ile z tyłu rónież są jeszcze orginały to grają o niebo lepiej niż te z przodu
I chyba też zrobię tak że obszyję dodatkowo skórą, efekt powinien być o tyle lepszy,
że kiera będzie trochę grubsza i konto również
A R N I E30: a nie wiesz czy siedzenia naprawiaja?
Czy ten warsztat jest gdzies przy klamrowej - jesli tak to czy dalej za "panem X"(jesli wiesz o co chodzi) czy przed?
_________________ Pozdrawiam z krainy WWL
Daniel
Go
Wysany: 2004-10-28, 19:42
to jest dobry tapicer oddałem mu oparcie siedzenia po wystrzale poduszki zrobił rewelacyjnie identyczne szfy jak fabryczne gorąco polecam AUTO-FOTEL Warszawa-Ursus Ul.Robinii 8A tel. 667-72-65 kom.502-789-134 polecam!!!