Raczej zadaj to pytanie do bmw klub lódz bo to z tamtad te auto pochodziło i szybciej tam ci udziela informacji
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no to chyba zalicze slomczyn w ta niedziele.... mozesz mi poweidziec czy ten koles to staly bywalec? w jakiej części stoi? ma cos charakterystycznego na stoisku zeby go poznać?
na slomczynie jestem baaaaardzo zadko wiec nie powiem czy to staly bywalec ale chyba nie bo koles mial wszystko czarne ... pewnie wydzwonil swoja betka i sprzedaje to co mu zostalo za grosze...
gdzies w poblizu parkingu... nie powiem Ci dokladnie ... utkwil mi jakos w pamieci bo mial tanio ... szkoda ze nie mial nic do e-30 .... jesli bedziesz na gieldzie i on bedzie to na pewno go znajdziesz... stal stara biala omega kombi... grubszy lysy koles... powodzenia w poszukiwaniu
mam taką dokładke tylko nie za 50 złotych bo to troche nie realna cena
prędzej 150zł ja moge mieć ja koło 120zł
Anonymous Go
Wysany: 2005-05-12, 00:20 Spojler pod zderzak!
Witam!
Mozesz miec taką podkładke do e28?to ja bylbym rowniez zainteresowany.Tylko nie wiem czy bedzie pasowac do mojej beemki bo mam stary pas przedni.Czy bylaby mozliwosc wysylki?
Mówiłem Darco jakiś czas temu., ze rozbieramy całą e28 535 full wypas, w ospoilerowaniu. Loko - zadzwoń na nr. 888 380 427 - Marcin - moze jeszcze coś ma.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae