jak dobrze ustawisz to nie oslepisz.... tylko trzbea dobrze ustawic..
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-05-10, 22:51
o samych żarówkach do świateł mijania możesz poszukać na forum (było troszkę) - osobiście polecam osram silvervision +50% czy jakoś tak - też są 55Watowe, daja superfajne białe światło i świecą jakby dalej - sprawdziłem to, a co do długich, to i tak można ich używać tylko gdy jesteś praktycznie sam na drodze, więc o oślepienie bym się nie przejmował... chyba, że przy mrugnięciu
jak dasz dobre żarówki (55W) do soczewek, to 100Watówki nie będą Ci potrzebne
Polecam gorąco firmy Hella Blue Light 55 W , efekt podobny jak byś włożył zwykłe 100 W.Naprawdę!! - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Rafał! Witaj! Nie uwierzysz ,ale naprawdę kupiłem na allegro i są super.....Pozdrowienia - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
o tym że ta seria "Blue Light" jest rewelacyjna to wiedziałem, ale nie spotkałem się żeby ktoś sprzedawał w oprawce typu H1.
Podaj może nr aukcji to zapytam sprzedawcę
pozdro
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
- PHILIPS RALLY 100W
- OSRAM ALLSEZON (żółte światło)
- OSRAM COOL BLUE
- OSRAM LIGHTDAY (PISZE W OPISIE 3 RAZY WYDłUżONA żYWOTNOść Laughing )
- OSRAM SILVERSTAR +50%
- NARVA 130W Laughing
- NARVA RANGE POWER +50%
- NARVA RANGE POWER BLUE
Kto używał coś z tego ? lepiej kupić jakies +50% czy blue vision ?
Nie jestem zwolennikiem Boscha ale najbardziej kuszą mnie Bosch Xenon Blue bo ktoś je wprowadził bo innej cenie i jak sobie zrobie rabat to będe miał niewiele drożej niż zwykłe H1
no to zobacz jak świecą i będziesz miał najlepszy test
ja używałem kiedyś osram silverstar +50% i były super, więc ostatnio sobie też takie kupiłem... i się rozczarowałem, bo spodziewałem się poprzedniego efektu - nie wiem czy to żarówki się skiepściły, czy lampy mam jakies gorsze
ja gdzies mialem auto swiat z testem zarowek, poszukam moze znajde...
niemniej z tego co pamietam to wszystkie zarowki tych dobrych firm, bosch, philips, osram wyszly super..
wiec to tylko kwestia ceny, ewentualnie upodoban firmowych