Chciałbym troszke ozywić wnętrze Swojej bawarki a mianowicie myślałem o białych tarczach zegarów. Jest jednak problem, że większość jest tylko do liczników z obrotomierzem a ja mam zegar Mam do was pytanko. Na allegro jest zatrzesienie takich tarcz jednak nie wiem które wybrać, żeby potem nie żałować. Wolałbym takie które nie wymagaja zdjecia wskazuwek. A może lepiej kupić liczniki z obrotomierzem i dopiero białe tarcze?? Jeżeli tak to czy wszystkie liczniki będą pasowały do mojej niuni?? (1.8m10 86r). Prosze o jakąś konkretną odpowiedź najlepiej z przykładami. Jeszcze jedno co sądzicie o aluminiowych ramkach na zegary?? Na allegro kosztuja 59 złoty i pięknie wygladają ale nie wiem jak w realu. Może ktoś zakładał?? Prosze o zdjęcia.
Jawor [Usunięty]
Wysłany: 2005-05-17, 09:09
słyszałem kiedyś opinie że jak sie wsadzi od 2,0 do 1,8 to nie będzie chodził obrotomierz..a mi chodził bez problemu, choc nie dam sobie reki uciąć że był od 2,0 ale miał ekonomizer a on nie chodził...nie zakładaj od m40 bo te chyba nie pasują..choc mogę sie mylic więc prosze mnie poprawić...jak bedziesz kupował to staraj sie kupic nakładane a nie naklejane, moim zdaniem sa lepsze..mi sie tam białe zegary nie podobają...wole oryginalne...
Yyy chyba wiem gdzie sa liczniki do m10 z obrotomierzem,postaram sie jutro dodzwonic,a co do bialych tarcz ja mialem tarcze (nie myslic z naklejkami) trzeba z nimi powlaczyc - chodzi podsiwtenienie,ostatnioi wrocilem do oryginalu - jakos mi sie zatesknilo,ale oczywiscie wskazowki na czerowo
Wysłany: 2005-05-17, 21:15
Zegary od M40 będą pasować do M10 bez problemu, wiem bo sam takie miałem w mojej e30 M10B18, po prostu żeby dobrze działał obrotomierz to w 4 cyl. muszą być od 4 cyl. a w 6.cyl od 6 cyl. i tyle. Sławo czym malnąłeś wskazówki na czerwono? masz może jakąś fotę bo sam się ostatnio nad tym zastanawiałem i chyba swoje też smyknę.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
Biały [Usunięty]
Wysłany: 2005-05-18, 06:31
Slawo bylbym wdzieczny jak bys mi cos takiego znalaz w miare dobrym stanie i za rozsadna cene.
Ja skorzystalem z dobrego lakieru do paznokci - taki za 5 dych,ale chce kupic na czasie podswietlane bo widzialem ze sa takie dostepne - podobne do tych w e34 - jutro bede mail aparat na chodzi to cykne jak wyszlo