BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem e30
Autor Wiadomość
bolek e30
Gość
Wysłany: 2004-03-23, 15:36   Problem e30

e30 1.6 m40 i powoli umiera jest szansa moze by ja troche wesprzeć, straciła strasznie moc moze ktoś pomuc, gdzie i co wymienić ewentualnie, albo jakis dobry warsztat w warszawie polecić. Po za tym od zimy strasznie cos brzeczy pod podwoziem dokładnie po kierowcą jak przekroczy 2tys obrotów. Nic tam jednak nie widze zeby sie poluzowało.

Dzięki za pomoc.

kaprys
Gość
Wysłany: 2004-03-23, 15:47   

podejrzewam że niedługo będziesz mógł zakupić cały taki silnik,,,w zajedobrym stanie... od jednego z naszych kolegów

loko

Wysłany: 2004-03-23, 19:54   

no no... to 1.6 jest w wyjątkowo śmigającym stanie... i co ciekawsze pewnie nie będzie to jakaś zastraszająca suma...

bolek e30
Gość
Wysłany: 2004-03-23, 22:21   

a cenna 1.6 ile bo warsztatu nie znacie??

Gość

Wysłany: 2004-03-24, 10:37   

ja za jakieś 2 tygodnie będe chcial sprzedać cały silnik od mojego 1.6 jak koledzy napisali prawdziwa igła mirzyliśmy go g-techem i 9.2 do setki czas po 400 metrach 16.9 wsadzam poprostu coś większego i coś z nim musze zrobic jak by co to można się przejechać i sprawdzić

bolek e30
Gość
Wysłany: 2004-03-24, 12:11   

a cena , ile bys chciał i ile to ma cykniete??
Bo ewentualnie warsztatu nie znasz, kto by zajrzał??

loko

Wysłany: 2004-03-24, 12:29   

stary,ale ty nawet nie piszesz jakie masz objawy tego że ci silnik umiera.... może wystarczy wymienić filtr powietrza i paliwa? albo świece i przewody?

to może być naprawdę wszystko

bolek e30
Gość
Wysłany: 2004-03-24, 14:31   

Wymieniłem świece, kable, filtry,olej,regulacja zaworków. Nie wiem co moze byc wiecej a nie jestem specem od aut :oops: takze sie chce cuś dowiedziec może, któryś z formu spotkał sie z tym, moze to jakas błachoska a serwis kosi kase i nic nie pomaga.

kaprys
Gość
Wysłany: 2004-03-24, 20:54   

bolek e30 napisał/a:
Wymieniłem świece, kable, filtry,olej,regulacja zaworków. Nie wiem co moze byc wiecej a nie jestem specem od aut :oops: takze sie chce cuś dowiedziec może, któryś z formu spotkał sie z tym, moze to jakas błachoska a serwis kosi kase i nic nie pomaga.

tylko nie jedź do autoryzowanego serwisu BMW!!!ja jak byłem młody i głupi to się nabierałem i mnie troche skosili...
napisz kiedy masz czas mniej więcej i dam Ci znać gdzie podjechać

bolek e30
Gość
Wysłany: 2004-03-26, 08:39   

A gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkac i czy masz moze swoj warsztat bo mam dość ładowania kasy w dupe warsztatom, które nic nie robia, a autko ma dopier albo aż 200 tyś km. :evil:

kaprys
Gość
Wysłany: 2004-03-26, 10:05   

bolek e30 napisał/a:
A gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkac i czy masz moze swoj warsztat bo mam dość ładowania kasy w dupe warsztatom, które nic nie robia, a autko ma dopier albo aż 200 tyś km. :evil:

ja warsztatu nie mam :) ale znam ludzi co mają...napisz jaki termin Ci odpowiada w tygodniu itp. i podjedziemy . w końcu sprawdzenie nic nie kosztuje. pisz na PM to się jakoś dogadamy

Odpowiedz do tematu