Ale czy ten "fachowiec" jest godny polecenia?
Chodzi mi o to czy instalacje które zakłada i jak zakłada robi, to naprawde fachowo? Ponieważ 4000zł za wtrysk do 6 garów to faktycznie mało...
Z regóły takie instalki kosztują od 5000zł wzwyż...
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Lukas i inni, zakłądałem u niego do własnych samochodów:
BMW e23 78rok - zwykła
BMW e34 93 rok 24V - trysk
FOCUS 99rok - zwykła
PASSAT VR5 - 98 rok - wtrysk
323F GT 2.0 94rok - zwykła
Moi koledzy i znajomi:
Seat Cordoba 1.4 - zwykła
Seat COrdoba SX 1.6 - zwykła
Civic 94 -zwykła
Mondeo 98 -zwykła
Tipo 94 -wymiana mieszalnik a bo montował gdzie
indziej mimo moich namów, bo daleko mu było
W razie jakichś problemów, bez problemu uznaje reklamacje, reguluje itp.
Dodatkowo mówi: słuchaj w tym silniku to świece musisz kupić nowe, albo kable nowe. Proponuje swoje lub mówi żebyś kupił. Czasami chce oglądać smaochód przed montażem, czy silnik zdrowy bo jak silnik padlina to i na gazie padlina będzie.
Dodatkowo mówi: słuchaj w tym silniku to świece musisz kupić nowe, albo kable nowe. Proponuje swoje lub mówi żebyś kupił. Czasami chce oglądać smaochód przed montażem, czy silnik zdrowy bo jak silnik padlina to i na gazie padlina będzie.
hahah Radek a jak on ci sprawdzi w jakim stanie masz swiece????
Po zatym z reguly zawsze przed zalozeniem gazu wymienia sie swiece kable WN kopu[/list]ke palec jesli sie nie chce miec strzalow gazu hahahahaha
Slaba gatke ma ten twoj specu
a powiedz mi ile wezmie za zalozenie zwyklej gazowni ze zwyklym kompem?? raczej napewno nie bedzie taaniszy od siedlec
Właśnie Paweł nie masz racji. Świece można wykręcić. Masz racje Z REGUŁY i on Ci powie czy to reguła.
Wiesz na wtrysku nie ma strzałów...
a powiedzcie jak wygląda palec w ISIE albo w Vanosie?
Pewnie że nie będzie tańszy od Siedlec. Jedz do siedlec i jak Ci sie spitoli to jedz do siedlec na benzynie powiedza ci ze sprowadza ci to co sie popsulo na pojutrze, wracaj na benzynie itp, pozatym przeglady ....
O ceny do Jacka nie do mnie. Nie namawiam, wybierajcie innego gazownika na własne życzenie;)
a o Landi gość ma swoje zdanie.
Do sarny - ja sie nie znam ale co ma otwieranie wtryskow benzyny do wtryskow gazu? Przeciez to osobny komp....