BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Pytania o wersje e28
Autor Wiadomo
Karlo

Doczy: 18 Maj 2005
Skd: Wrocław
Wysany: 2005-05-27, 19:36   Pytania o wersje e28

mam pytanko moze dla niektorych wyda sie glupie ale od niedawna posiadam bmw i kilka rzeczy zaczelo mnie interesowac . Jak jest cala deska schodzimy na dol tam gdzie jest panel regulacji nawiewu i miejsce na radio zjerzdzamy jeszcze nizej i tu zaczyna sie moje pytanko : u mnie w tym miejscu zamontowany jest taki jakgdyby szeroki nawiew powietrza a na jakiejs stronie i aukcjach spotkalem sie z e28 co zamiast tego nawiewu mialy poprosto taki jakgdyby schowek . Czy te ze schowkiem tobyla ubozsza wersja ?? czy to zalerzy od tego czy ma klime czy nie?? a drugie pytanko to to czy wtedy autka bmw byly wszystkie tego samego wyposarzenia tylko dodatki sie dokupywalo tak jak teraz z seri klima itp .. czy odbywalo sie to na zasadzie duzego fiata ze puszczono kilka wersji wyposarzenia "biedniejsze" i "bogatsze" ?? tak czy siak prosze o jakies informacje po czym poznac jaka wersja wyposarzenia itp ? o ile ktos sie orientuje albo o oznaczenia zawarte w numerach vin generalnie jak najwiecej informacji po ktorych mozna poznac co gdxie i dlaczego :)

KUPIE SIEDZENIA I KANAPE DO E28 W JAKNAJLEPSZYM STANIE . INFO NA PRIVA

Gepard 

Pomg: 7 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa - Tarchomin
Wysany: 2005-05-27, 22:15   

generalnie to co masz to jest wlasnie klimatyzacja a dokladniej jej wentylator wersje bez klimy posiadaly w tym miejscu schowek lub pojemnik na kasety

Karlo

Wysany: 2005-05-27, 23:20   

Kwestia schowka i wentylatora wyjasniona :) Prosze jeszcze o odpowiedzi na reszte pytan jesli ktos cos wie na ten temat :)

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2005-05-28, 10:31   

BMW nie praktykowalo oznaczania wyposazen typu CD albo GL.Auto wyjezdzalo w serri a klient sobie zamawial i wtedy mogli mu zalozyc co tylko dusza zapragnie. Wyjatkami od reguly sa wersje M oraz M Technic, ktore z zalozenia mialy bogatsze wyposazenie. Np. E28 M535i miala w serii fotele Recaro ale jak ktos chcial miec te fotele w skorze i elektryce to musial doplacac.

PZDR

Karlo

Wysany: 2005-05-29, 19:00   

moze ktos cos jeszcze wie w tym temacie bo juz kilka kwesti mam wyjasnione :idea:

Jawor
[Usunity]

Wysany: 2005-05-29, 19:14   

mysle że Mcinek wyczerpal temat...co tu wiecej dodać...

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: