Jakie letnie oponki polecacie do E-30? No i co z rozmiarem podkreślam że nie chce mieć opon w stylu 20 centymetrów za błotnikiem!!! Jaki jest normalny rozmiar opon? Teraz mam zimówki 175/70/14?
Pomóg³: 11 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: Warszawa Skorosze
Wys³any: 2004-05-12, 01:10
Yoshi ... zdajesz sobie sprawę że masz najgorsze opony na świecie? Wiesz co to sa za opony? Do hałasowania. Niektórzy zwykli je nazywac ostrzegawczymi. Dla starych dziadków montuje się je w Daewoo. Jak zaczynają piszczeć to dziadek zwalnia bo pisk jest nie miłosierny a występuje i tak przy niedużej prędkości. Pisk ajk pisk wiąże się z utrata przyczepności opony. Znajomi używają do driftu na tył ale dźwięk jest nie do zniesienia
Wys³any: 2004-05-12, 10:11
SmasherE30 napisa³/a:
Yoshi ... zdajesz sobie sprawę że masz najgorsze opony na świecie? Wiesz co to sa za opony? Do hałasowania. Niektórzy zwykli je nazywac ostrzegawczymi. Dla starych dziadków montuje się je w Daewoo. Jak zaczynają piszczeć to dziadek zwalnia bo pisk jest nie miłosierny a występuje i tak przy niedużej prędkości. Pisk ajk pisk wiąże się z utrata przyczepności opony. Znajomi używają do driftu na tył ale dźwięk jest nie do zniesienia
te opony mam od 2 miechow, mialem taki model w Omedze 205/65/R15 i nic nigdy mi nie piszczalo wiec nie wiem o co Ci chodzi po drugie nie bede kupowal do auta do jazdy na co dzien nie wiadomo jakich opon bo szkoda kasy
Smasher ja robie miesiecznie autem ok. 1000-2000km wiec nie bede kupowal opon za 1000zl/st
Jak Ty sobie robisz 5000km rocznie to sobie mozesz pozwolic na oponki za nawet 2000zl/szt bo je wymienisz za 10 lat
Wiec prosze o nie komentowanie opon Michalin Energy
Wys³any: 2004-05-12, 14:21
co ty mi tu za farmazony opowiadasz ... jeśli poczułeś się dotknięty to sorki, ale coś źle zinterpretowałeś Nie wmawiam Tobie żebyś się zaopatrzył w zajebiście drogie opony! Ja nic takiego nie powiedziałem. Tylko przypomniałem o pewnym fakcie, że M.Energy to najgorsze opony montowane w samochodach seryjnych. To tyle... a jeśli sprawują Ci się dobrze to w porządku...
P.S. za dużo stresu w pracy bo ja nie rozumiem po co ta agresja
Wys³any: 2004-05-12, 23:41
sorrki ale naprawde mam duzo stresow i brak czasu na zycie
ale dotknelo mnie to ze jestem jak "stary dziedek" a te oponki mam juz w 2 aucie i sprawuja sie naprawde dobrze
Wys³any: 2004-05-13, 00:10
Kaprys ... dobrze ... widzę, że się uczysz ... na adwokata się już nadajesz
To tylko OPINIA wielu inych użytkowników tej oponki
Wys³any: 2004-05-13, 00:12
SmasherE30 napisa³/a:
Kaprys ... dobrze ... widzę, że się uczysz ... na adwokata się już nadajesz
To tylko OPINIA wielu inych użytkowników tej oponki
hmmm ciesze się że widzisz że ja się uczę z tymże ja w praktyce...
mniej w teorii...i przestałem wierzyć we wszystko co wypisują w internecie...
To miało byc o oponach a nie o wymianie praktyk po to jest PW zeby sobie pogadac a NIE ZAŚMIECAC POSTÓW
Jeszcze raz i bede blokował posty
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach