ale o ktora zaslepke ci chodzi o ta wieksza czy mniejsza wtej wiekszej pewnie byl sobie chec kontrol taki komputerek a wtej mniejszej to chyba przelacznik od szyber dachu jak byl elektryczny mam nadzieje ze to o to chodzi pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
tak bardzo żadka rzecz jak lampki w lusterku wstecznym...w sumie jak dla mnie e30 jest jak na auto z lat 1982-1994 najlepiej wyposazonym autem wszechczasów..wystepowało tu wszystko! ... nie ma chyba rzeczy której nie mozna było zamowic do e30...oczywiscie odejmujac takie rzeczy jak boczne poduszki czy poduszka pasazera..bo w tych latach tego nie znano...a przynajmniej nie urzywano w autach cywilnych...
problem po częsci rozwiązałem ale nie jest to jeszcze to co chciałbym zeby tam było
pasuje światełko seryjne z e30 ale moze macie przynajmniej zdjecia jakie światełko powinno być
_________________ BMW e39 - arktissilber metalic
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-15, 11:51
Jak Ci nie domaga szyber i niemozesz go zamknac to zdejmujesz ta zaslepke i specjalnym kluczem zamykasz recznie tak samo z elektrycznymi szybami czasami sa zaslepki na drzwiach klucz tren mozna kupic w IC ale kosztuje cos kolo 50pln http://www.realoem.com/bm...106&hg=54&fg=05 numer 6 na tym rysunku a co do lampki nie przecze :):)