Moj nowy nabytek. Poprzednia E30 poszla na zyletki
Ostatnio zalozylem soczewki, dlatego na zdjeciach sa rozne lampy. Poza tym Beemka wymaga jeszcze malowania, bo ma ubytki lakieru, ale wszystko pokolei.
Doradzcie co by mozna jeszcze zmienic i jak wam sie ogolnie widzi moja E30.
-wymiana felg, te swietnie mogly by pasowac do Mercedes ale moim zdaniem nie do BMW (obecnie mozna tanio kupic oryginalne BBS do E30 wiec sprzedaj te i za to co zostanie kup inne)
-zaloz zwykla chromowana nerke, zderzaki masz chromowane, ramki okienne i listwy drzwiowe tez wiec nerka musowo musi blyszczec chromem
-zmyj farbe z tylnich swiatel, wygladaja zbyt szarawo
-ja bym jescze sciagnaol brewki ale to juz nie koniecznie
A tak w ogole to fajna ta E30
PZDR
_________________ 80' E21 323i
Biały [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-15, 10:35
Podoba mi się ta beemka ale jak napisał kolega wyżej felgi do wymiany a reszta jak dla mnie może zostać. Podobaja mi się dokładki pod te chromowane zderzaki. Przydałoby mi się też takie coś. Gdzie takie cos można dostać i za ile??
alu precz (takie to do opla corsy bym założył ) a tylne lampy mogą być, chociaż przydałoby się zdjęcie z bliska... a zderzaki to co to za firma, bo chyba z tyłu dokładka M-technik I, ale nie jestem pewien (też taką szukam..)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
a mi to sie jakos nie bardzo podobaja progi i te poszerzenia. chyba tak jakby mialy imitowac m3. poza tym tak jak koledzy:) fele nie te reszta fajna.
_________________ Kuba
już nie Mczy.
Jawor [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-15, 17:57
a mi sie ta beemka podoba nic bym nie zmienił...felgi sa jakie są....a zderzak z przodu to dokładka stylizucjaca na M3 choc takiej tez nigdy nie widziałem...fajnie jakby błotniki na gorze były poszerzone jak na dole..ale to juz koszta...
bloto [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-15, 18:47
Coś mi sie wydaje że widziałem pczedwczoraj zdaje sie tą becie. Nie jestes czasem z bydzi?
Jak dla mnie to ona troszeczkę za miekko wygląda ale to jest moje zdanie.
Pozdro.
Anonymous Gość
Wysłany: 2005-06-15, 19:37
to co koledzy wyzej napisali WYWAL TE FELE Reszta ok no i swiettla tez lepiej wymien na seryjne z tylu
Gratualcje nowego woza
Faktycznie , nie te felgi no i te swiatła.Mcinek ma 100% racji - PZDR -henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Dzieki za opinie i czekam na nastepne. Moze macie zdjecia jakichs ciekawych felg, ktore by pasowaly do mojej E30??
Co do dokladek pod zderzaki, to nie wiem jakiej sa firmy. Bede w domu to dam znac, bo mam instrukcje zalaczona do zderzakow, wiec jezeli bedzie podana firma to napisze.
PS.
bloto: Nie jestem z Bydzi i widziales widocznie podobna Beemke.
PS.
bloto: Nie jestem z Bydzi i widziales widocznie podobna Beemke.
PZDR
A Ta betka to przypadkiem nie miała blach CLI...
bo jeśli tak to widziałem ją już pare razy z bliska.
Co do opinii... jak wyżej... alu napewno won! Chyba najbardziej widział bym tu borbety z rancikiem
Melis: w takim razie widziales moja Betke, a jaka Ty jezdzisz, bo pewnie gdzies na trasie sie widzielismy kilka razy.
Ja jeżdże gdzie tylko mogę jak Cię spodkam to napewno się za tobą puszcze nasze betki mają taki sam kolorek 8) co do mojej... niziutka, przyciemnione tylne lampy, ciemne szybki z tyłu, alusy z czarnym środkiem...
PS. Musimy się kiedyś zgrać 8) np w G-D... ale to już na PW
Witam! Ladne felgi do Twojej E30 moga byc firm Borbet , Rsl lub Power Tech.Wybieraj szerokość 7,5 cala przod i 8 do 9 cali tył (mówimy o srednicy felgi 15 cali z ET około 25-30 mm.PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
podobnie jak Henry proponuje zapodac RSL 15" ale 8 lub 9 cali na przod i 9 cali na tyl i koniecznie ponizej 20 et !!
caly urok to fele
no i wieksza gleba..
pozdro
Tak jak wszyscy pisza, felgi zmień i zrób coś z tą nerką bo taka śmieszna jest (mam chromowaną moge Ci pdoesłać) no i do brewek nie mam przekonania też. Pozatym OK
No to ja mam taką samą opinie jak wszyscy. Zmień te fele! sprzedaj je komuś kto ma auto na którym będzie to pasowało.. dorzuci sz pare groszy i napewno kupisz lepsze. Polecam borbety z rantem.
Konkretnie chodzi mi o takie:
Alu Borbety 16
witam ziomka!!! mieszkasz rzut beretem ale jakoś Cie wcześniej nie widziałem, jak pozostali nerka wek załóż oryginał, te progi hmmmm, mam mieszane uczucia ale powiedzmy do przyjęcia. Generalnie ciekawa, co do felg mam dwa komplety Borbet A 7,5 i 9 cali jak chcesz zobaczyć na żywca wal na priv