n azdjęciu jest bardzo ładna, ale ma zmodyfikowane zawieszenie - sprawdź czy nie jest pęknięta na pół, co do głowicy, to można dostać drugą.... albo cały silnik, a 1400 zł (nawet przed akcyzą itp), to znowu nie tak sporo - zależy co jej jeszcze dolega
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2005-06-16, 20:28, w caoci zmieniany 1 raz
spoko sprawa, ale wez lepiej kogos kto sie zna, chyba ze Ty jestes obcykany, bo to troche malo i zeby z tym sie nie wiazaly wieksze wydatki..
bo za 3-4 mozna juz cos wyrwac normalnie...
i bez cisnien z tym silnikiem 2.0, jak to przeczytalem to pomyslalem zeby wyrzucic autko przez okno... 8) nie jest az taki zly...
Jakie opinie??
za taka cene to nawet na czesci bym ja wziol , chlopie nie kombinuj czego chcesz od autka co kosztuje tyle co komlet jakis alumów(uzywek)
kunrod [Usunity]
Wysany: 2005-06-16, 22:22
Bryka jest juz dawno kupiona,wymienilem silnik i wszystko gra,co do dziwnej ceny to niewiem,sprawdzalo ja kilku mechanikow i nie stwierdzili aby byla peknieta na pol,mosze chyba zapodac rozporke bo w koncu sie zlamie,teraz tylko zbieram kase na przyciemnienie szyb i jakies fele 16 calowe z rantem,tyle mi wystarczy
Dzieki za zainteresowanie,pozdrawiam
ładna, ładna opsz wrażenia jak się jeździ na tym zawiasie, i jakiej to firmy...
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
kunrod [Usunity]
Wysany: 2005-06-19, 01:33
Amortzatory FK,co do sprezyn to niemam pojecia bo nic na nich nie jest napisane.Wrazenia z jazdy raczej pozytywne, kazdy zakret robie jak chce bo samochod nic sie nie przechyla.Na chamskiej nawierzchni mozna sobie głowe o dach rozwalic,amory troche za sztywne,pozatym jest ok.
Przy okazji-moze wiecie ile kosztuja rozpurki na kielichy i czy rozpurka domowej roboty tez by spełniła swoje zadanie,koniecznie mosze to załatwic bo mechanicy powiedzieli ze na sztywnym zawiasie auto bedzie sie rozłazic,moze tez lakier na błotnikach popekac.
Pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-06-19, 01:56
kup sobie rozpórkę za 300 zł -tyle kosztuje nowa i nie zawracaj sobie głowy robioną, chyba, że masz 100% pewności, że jest zrobiona jak należy, bo nei chodzi o to, żeby wyglądała , a przy twardym zawiasie, to faktycznie na nasze drogi mus
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-20, 00:51
witam..tylko 350 dałeś...ja rok temu ogladałem ją w cenie 10 800 ....
uuuuuuu coraz nowsze informacje
no to chyba nie tylko glowica byla peknieta jak cena opadla o ponad 9 tysiecy , albo kolega sie myli bo moze to nie ta beeeeeeeeeeeeeemka
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-20, 13:21
ta ta ...pamiętam....kolor czarny, felga bbs, dokładka z przodu is silnik 2.0 , i rzadko spotykany wzór przednich foteli ze skóry...stała w starachowicach na stacji gazu, blachy podajże TOS lub TST ........WIĘC RACZEJ TA ...pozdro
kunrod [Usunity]
Wysany: 2005-06-20, 18:49
Tak to ta sama bmka co stała na stacji gazowej,kupiłem ja za 350 euro w niemczech, porobiłem i chciałem sprzedac bo miałem jeszcze jeden samochód a ze amatora nie znalazłem to jezdze dalej
Jak mam być szczery to sposób uszycia skóry w e30 nie podoba mi się za bardzo, zwłaszcza te pionowe pasy. Wcześniej jeździłem kadettem GSi i tam skóra była ładniej uszyta dla potwierdzenia pokaże fotke nie najlepsza ale tylko taką mam. Bete nie chciałem ze skórą właśnie ze względu na szwy.
http://yoshi.tarchomin.pl.../49409517_4.jpg
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-24, 14:55
aha...to rozumiem...więc to twoja była...jeśli byś ją sprzedał to niezła przebitke bys miał na niej
kunrod [Usunity]
Wysany: 2005-06-25, 16:17
Chopy nie doliczyliscie takich spraw jak np.sprowadzenie rejestracja wymiana silnika nowy most i jeszcze wiele pierdoł w sumie wyszło kola 7500zł wcale nie az tak rozowo
Pozdro