zglosilem juz na policji i podalem do jednej korporacji taxi...
kurde 2 miesiace sie nia cieszylem tyle kasy wlozone a tu jakis cycek zawinal
wszelkie info prosze na nr 880-10-20-20.
kurrrka dopiero pokazywałeś fotki i kombinowlaiśmy czy mas zją kupić potem co masz w niej zmienić:( propo0nuje osobny post i wpisywać tylko beemy ukradzione bez komentarzy ip tylko ukradzione i foto .
QURFA Panowie i Panie trzeba cos z tym zrobic, przypuszczam i nie tylko ja, ze to musi być ktoś kto ma dostep do forum
Przecież tak nie może dalej być. Osobiście nie wiem jak to zrobić, ale trzeba jakoś ograniczyć forum dla osob trzecich
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty
Dziś jedziłem po ul.: Kostruktorskiej, Saska, Francuska, Meksykanska, Brzeska, Zabkowska, Markowska, Białostocka - nic
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
QURFA Panowie i Panie trzeba cos z tym zrobic, przypuszczam i nie tylko ja, ze to musi być ktoś kto ma dostep do forum
Też mi się tak zdaje ... słuchajcie proponuje każdemu własne ukryte odcięcie zapłonu i świateł to jest największe utrudnienie dla złodzieji pewnie nikogo teraz nie oświeciłem w tym temacie ale wiem z doświadczenia znajomych że te zabezpieczenia są najlepsze ... nie mówie tu o gotowcach ale o własnej samoróbce .... dobrze ukryte przewody, dobrze ukryta i pomysłowa "złodziejka" (nie koniecznie przełącznik) itp .. zastąpią najlepsze seryjne zabezpieczenia ...Warto o tym pomyśleć i poświęcić trochę czasu ... to napawdę pomaga
Pozdro 8)
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
znajomy mial mi zakladac cos takiego w tym tyg... nie zdarzyl zalozyc
to raczej nikt z forum bo nikt nie wie gdzie stawialem swoja beemkena goclawiu stawiam ja od 2 tyg mniej wiecej i nikt o tym nie wiedzial wiec jakis zlodziej ktory tu mieszka w ktoryms bloku musial sie przyczaic na nia albo mnie sledzili gdzies. stawialem ja tu miedzy blokami w uliczce... nikt tu nie wjezdza raczej oprocz mieszkancow wiec jakis przypadkowy zlodziej tego raczej nie zrobil tylko jakis ktory tu mieszka... ten kto ja zwinal musia ja pchac kawalek bo nie slyszalem jak odpala... stala pod oknem prawie.... paliwa i gazu bylo na max 70 kilometrow wiec albo tankowali albo nie pojechali daleko.... Zlodziej ma moj adres bo w bagazniku byla moja ks. wojskowa wiec moze jakis okup... chetnie zaplace ten okup bo nie mialem AC....
PILNUJCIE SWOICH E-30 ostatnio sa popularne wsrod zlodzieji....
pozdrawiam
Go
Wysany: 2005-06-28, 15:30
yoshi napisa/a:
Przecież tak nie może dalej być. Osobiście nie wiem jak to zrobić, ale trzeba jakoś ograniczyć forum dla osob trzecich
Wiesz, to nie koniecznie musi być tak że ktoś wyluka na forum samochód i idze go później ukraść..
Ale pomysł żeby stworzyć forum zamknięte forum jest równie dobry co trudny do zrealizowania, bo jeżeli byłoby to zamknięte w forum to raczej społeczność beemka-klubu by się nie powiększała, a co z tym idzie nie rozwijała, a o to chyba nie chodzi... może wprowadzić jakąś weryfikację..
Może ktoś ma jakiś pomysł?
P.S. złodziej nie musiał byc i reaczej nie jest z Twojego bloku bo by go mogl kazdy sasiad potem rozpoznac. Wiesz przedewszstkim to jak widza blachy spoza wawy to biorą powód? nie znasz tu nikogo, dziupli , szrotów itp nie wiesz gdzie szukac .... nie zobaczysz jej jutro na ulicy bo tu nie mieszkasz....
Kuba, sory za niedyskretne pytanie, ale czy miałeś jakieś zabezpieczenia ? Cokolwiek, jakiś alarm, laska na kierownicy, odcięcie ? To smutne, że człowiek wsadzi kupę kasy, czasu i serca w swoje auto, a jakiś leszcz to niweczy... Nie chcę się narażać modom, ale cisną się na usta mało cenzuralne słowa...
mialem je instalowac w piatek nie zdazylem
jak bym je mial to jestem pewny ze beemka by stala tam gdzie ja postawilem....
zadzwonilem do znajomego ktory siedzi w samochodach i na pewno nie ukradl tego zaden z "powaznych" warszawskich zlodzieji... musial ja zabrac jakis podrzedny zlodziejaszek...
jezeli jeszcze moja beemka stoi cala to do jutra bede wiedzial gdzie...
jezeli juz ja pocieli to jestem w plecy duzo pracy i pieniedzy....
Czytam posty o kradzieżach e30-stek z coraz większym niepokojem. Liczyłem, że leciwość tych samochodów będzie ochroną przed amatorami cudzej własności, ale widzę, że nie. Panowie, co sądzicie o blokadzie skrzyni biegów ? Wiem, że montaż multilocka do e30 to koszt ok 400 zł. Ciekaw jestem czy to rzeczywiście taka rewelacja...
Wysany: 2005-06-28, 19:02
Kurde no! co sie dzieje strasznie kradna te e30 ostatnio a przeciez czesci juz za grosze mozna kupic bo tyle tego nasprowadzali... Kurcze szkoda jakichkolwiek pieniedzy pakowac w furke bo za raz zawina co za kraj! Wspolczuje Ci stary, mam nadzieje, ze ja znajdziesz cala i zdrowa.
Mozesz sobie chciec. Jak w nastepnym poscie tez bedziesz rzucal miesem to rowniez go usune. Jednym slowem - jak chcesz zeby ktos jeszcze zdazyl go przeczytac, to radze uwazac na slownictwo. I nie udawaj ze nie wiesz dla czego Ci usunalem - napisalem Ci w PW.
Upomnienia maja jedna paskudna ceche - sa malo skuteczne. Jak chcesz to napisz to jeszcze raz, jesli bedzie bez wulgaryzmow to napewno nie usune.
Jesli ci sie to nie podobało co było tam napisane to mogles z edytowac albo dac upomnienie jestes od tego ja doopa od srania
nie rozumiem cie w tym momencie czlowieku
sprawa dosyc powazna a on kasuje posty bo bylo napisane "kur****" i jeszcze jeden podobny wyraz juz nie pamietam
Zadam ci pytanie czy jak tobie by samochod zginol cieszyl bys sie jak ja bym ci kasowal posty??
Jak masz skleroze i nie pamietasz co pisales kilkanascie minut temu to moge Ci odswierzyc pamiec - zapisuje sobie posty ktore usuwam zeby nie bylo nieporozumien. Tych "podobnych wyrazow" bylo "troche" wiecej niz jeden.
Cytat:
Jesli ci sie to nie podobało co było tam napisane to mogles z edytowac albo dac upomnienie
Moglem, ale nie musialem. Stosuj sie do zasad to nie bede usuwac.
Cytat:
jestes od tego ja doopa od srania
zeby mnie sprowokowac to musisz sie troche bardziej postarac
Poza tym jak masz cos jeszcze do dodania to proponuje PW, albo temat w "skargach i wnioskach...", a nie zasmiecanie tego tematu.
dobra olewam temat niech jeszcze więcej e30-tek ginie a bruner niech sie trzyma zasad
ma niesamowitą władze na off hahahahaha smieszne to jest wogole po co mam pisac w skargi.... albo gdzie innidzie zeby znowu zrobilo sie zamieszanie jak o temat gole baby smieszne to jest wogole....
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-06-28, 20:20
tak samo sie dokladam do tematu ze to ktos kto ma dostep do forum...
mi rabneli ale zadzwonili po okup i zaplacilem(na wakacje nie wyjade)
kumplowi chcieli na tej samej ulicy rabnac ale cale szczescie ich sploszyl z okna..zamek tylko do wymiany
innemu do cabrio sie probowali w nocy wlamac-zamek z lamakiem zostawili..
pawlowi rabneli..
powiem wam ze jak chca to i tak rabna..obeszli alarm,odcinke itd