BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: RoboCop
2007-06-06, 17:12
Okleina drewnopodobna.
Autor Wiadomość
Biały
[Usunięty]

Wysłany: 2005-06-30, 08:21   Okleina drewnopodobna.

Od dłuższego czasu zastanawiałem się nad kupnem takiej okleiny do Swojej E30 jednak cena 150 zło za gotowy kit mnie troche odstraszała. Wiem, że pewnie większość z was mnie obiedzie, że to wiocha czy coś ale mi się podoba i chciałbym zobaczyć jaki daje efekt (widziałem w Vitarze i podobało mi się). Dzisiaj znalazłem całe arkusze takiej foli i zamierzam dopasować do Swojego autka i chcę poznać wasze opinie. Załączam link do aukcji. 10 złotych to nie dużo a spróbować warto bo efekt może być niezły. http://aukcja.onet.pl/sho...2+wys%C5%82any.

korzuch 

Wysłany: 2005-06-30, 08:34   

yo!
Daj sobie spokój za rok sama odpadnie a zacznie sie szybciej odklejac widziałem w paru autkach jak odchodzi żenada :!:
pozdro

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2005-06-30, 08:38   

Będzie ładnie - taki łamerykański STYLE- zakładaj, zakładaj :lol:

Biały
[Usunięty]

Wysłany: 2005-06-30, 10:00   

Jaki on amerykański jak drewno jest prawie w każdym mercedesie, audi czy niektórych bmw. Zresztą powiedziałem, że chce sprawdzić bo 10 złoty to nie majątek.

SmasherE30 
Coś tam wiem

Wysłany: 2005-06-30, 12:15   

zgadzam sie z Korzuchem ... odłazi toto ... po prosru nakleja się to na chtopowate powierzchnie kokpitu co nie daje trwałego połączenia. Kolega kupił karbon do polówki, po pół roku nie było nawiewów a z panelu środkowego odstawały rogi ... dziwiłęm się że jeszcze tak jeździ a nie zerwie :?

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

RAV
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2005-06-30, 12:22   

z tego co widze to ta okleina z allegro to zwykła fola do oklejania mebli idz do sklepu z takimi okleinami i sam cos wybierz ceny od 7-12PLN za metr w zaleznosci od szerokosci i wiekszy wybór kolorów

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysłany: 2005-06-30, 12:24   

teraz już serio napiszę - nie rób tego po prostu, bo będą się z Ciebie śmiali w najlepszym wypadku.

Melis 

Wysłany: 2005-06-30, 12:36   

Łukasz napisał/a:
teraz już serio napiszę - nie rób tego po prostu, bo będą się z Ciebie śmiali w najlepszym wypadku.

truuu, truuu.... :wink:

Bruner 

Wysłany: 2005-06-30, 14:39   

Ja mam u siebie wstawki drewnopodobne i wglada to bardzo fajnie. Zreszta nie tylko mi sie podoba, kazdy kto wsiada mowi: "o, drewienko, fajne!" Tylko ze ja nie mam okleiny, a plastikowe ramki imitujace drewno na calej dlugosci deski rozdzielczej - chyba fabryczne, porzadnie wykonane i dopasowane. Jednak moim zdaniem okleina nie da takiego efektu i raczej bedzie to wies. Niestety mam tylko taka fotke:

Pasek grubosci ok 5-6 cm ciagnie sie od krawedzi deski rozdzielczej, miedzy dolna krawedzia wskaznikow a oslona kolumny kierownicy, potem rozszerza sie i leci dookola radia i "komputerka", i potem znowu waski przez srodek schowka. Oprocz tego osobny kawalek dookola dzwigni zmiany biegow i drewniana galka - efekt jest naprawde fajny. Jak bedziesz w toruniu to bedziesz mogl zobaczyc na zywo jak to wyglada.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

cinek_sw 
Dezerter

Wysłany: 2005-06-30, 20:59   

Bruner napisał/a:
Ja mam u siebie wstawki drewnopodobne i wglada to bardzo fajnie. .
no orginalne wstawki to co innego.... a nie taki szmelc... daj se spokój, za te 10 zeta lepiej kup sobie chinke zapachową :wink: :wink:

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Wysłany: 2005-06-30, 22:05   

Mi sie podoba bardziej coś aluminiowe lub carbonowe, drewno to tak tylko w takich dużych limkach, u mnie w aucie mam fabryke + czarne pokrowce na siedzeniach i jest idealnie, nic nie chciał bym zmienić (no poza skórzanymi siedzeniami), w końcu bmw jest autem idealnym więc po co psuć coś co już ładniejsze być nie może zwłaszcza okleiną do mebli chyba że komuś sie bardzo podoba drewno to przy odpowiednim zamontowaniu będzie ok

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Odpowiedz do tematu