Wydech ostatnio wymieniałem i jest taki jak seryjny tylko że zamiennik,
też mi troszke się niepodoba więc myśle o jakiejś końcówce ładnej do niego.
A tak wogule to niechce zabardzo nic zmieniać bo stan jaki fabryka dała mi odpowiada.
Chciałem wymienić wydech na jakiś optycznie ładniejszy ale niestety te które oglądałem zmieniały dość ostro dźwięk a to mi nieodpowiada tzn ma być cicho.
Chciałbym CI powiedzieć ży wydechy w podróbce mają to do siebie że końcówka tylna jest odwrotnie niż w serii.... nie wiem kto to wymyślił...
Ja miałem oryginał BMW końcowy i był zakończony do osi autka, co dawały to że był pięknie w lini osi.... każdy sie dziwił....bo... każda podróba ma wygięty na zewnątrz... co wygląda marnie..... ja kazałem odciąć końcówkę ii przepsawać na oryginał... pozatym oryginał mniej wystaje....
No Filos gratulujęjak to miło widzieć tak ładnąi zadbanąE30tkę Poważnie masz fantastyczne fotele, tak zadbane jak mało które, zadncyh przetarc itp, no i ogólnie Bejka jest bardzo zadbana i na fotkach prezentuje się świetnie.
Wydech bym zostawił, jak jest w ok stanie to nie opłaca się zmieniac...
Z mojej strony mógłbym przyczepic siędo felg, zebys znalazł jakieś ładniejsze.
Pozatym masz naprawde super autko w oryginale
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Jak fundusze pozwolą to będe robił w mojej beci poprawki kosmetyczne
(ten wydech, korbki w tylnych drzwiach są niestety połamane i takie tam detale). Planuję również zrobić zabezpieczenie antykorozyjne podwozia i profili zamkniętych.
Za jakiśczas pewnie będzie i rozrząd cały robiony ("cudowne M40":evil: ) chyba że zdecydował bym się na jakąś fajną R6 ale to narazie bardziej odległe plany.
Pewnie że oryginalny wydech byłby najlepszy ale cena troszke zaporowa jak dlamnie, przynajmniej narazie.
P.S.
Ogród ma 65 lat i jest żeczywiście jak z bajki zwłaszcza paprocie których liście mają około 167 cm długości jak kto woli ( he he wiem bo mieżyłem).
becia sweet....takie mam pytanie skromne!
a uprawiasz tam s....x?..w tym ogrodzie?..bo ja bym tylko tam upraiwała, jest zaczarowany...hehhe..tak mi wpadło do głowy tylko! psieplasiam!
Miruś