ja chyba posiadam takie cos ... zalatwilem sobie z gdanska czy z gdyni za 55 zl z przesylka .. jest to instrukcja obslugi e34 opisne sa tam 518i/touring
520i/touring
525i/touring
525ix/touring
530i,540i,525td,525tds,535i,524 wszystko ujete w w jednej ksiazeczce ktora posiada 144 str ooczywiscie w jezyku polskim hmm opisy tam sa pobiezne np gdzie co sie znajdyuje pod maska ( gdzie bezpieczniki jakie i gdzie zbiorniczki ) opisane inspekcje, osiagi i takie tam .. jak by was interesowalo to moge wam to jakos zalatwic lub dam kontakt do kolesia ktory mi to zlatwil .. pozdrawiam
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
ja chyba posiadam takie cos ... zalatwilem sobie z gdanska czy z gdyni za 55 zl z przesylka .. jest to instrukcja obslugi e34 opisne sa tam 518i/touring..... {ciach}
jesteś Wielki "SMS" bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź, tego brakowało.
Nioooo 196 cm, 130kg
A na serio to nie ja zeskanowałem instrukcję, i nie jest to moja stronka. Po prostu ją "wykopałem" w Necie. Dlatego proszę o używanie i rozpowszechnianie tego linku z dużą dozą ostrożności. Tym bardziej, że wydruk 145 stron może być dość kosztowny, a w każdym ASO jest dostępna instrukcja w języku polskim za ok. 50 PLN.