Witam
Na prosbe Urbi'ego wrzucam kilka fotek mojego kochanie. Robione telefonem wiec jakosc nienajlepsza. Zamierzam zmienic w niej troche zaczynajac od felg.
Co sadzicie? Ewentualne sugestie mile widziane.
Jacek K. E30 325i czekam na twoja wypowiedz, poniewaz docelowo ma wygladac tak jak twoje
podrawiam
_________________ E30 316i '89 Diamandschwarz Metallic <-- Była
Audi Coupe 2.3NG '92 <-- Jest
hihi bardzo ladna
lampy sa black hella czy jakas samorobka ?
jeszcze bardziej na dol i inna felga i bedzie idealna
tak trzymaj ! i pamietaj ze e30 latwo ale to baaardzo latwo spieprzyc
jinos masz baaardzo ładnąBejkę:) Bardzo mi siępodoba
Ładny styl.
Podczepiam się pod pytanie Urbiego, to black Hella
Jaki tam siedzi motorek
Porób jeszcze fotki wnętrza i motoru
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
yo!
Młody ma bodajże 1,6m40 ale dosyc bogato wyposażona widze ze błotnika jeszcze nie zrobił ale ogólnie fajny prosiak
pozdro
PS Zasłon numery rejestracyjne bo może by niespodzianka czego ci nie zycze a w Borsku zrobiłem ci zdjecie z pomiarem szybkosci jak możesz to je wklej super widok
Numery kolegi oraz zdjęcia w trybie natychmiastowym przekazałem jako praworządny i uczciwy obywatel - Policji, jako materiał dowodowy w postępowaniu przeciwko kierocom piratom. Powyższy samochód widziany był mknący z prędkością naddźwiękową.
Mandat za przekroczenie prędkości wyślą do kolegi w ciągu 7 dni.
Witam
Podkladka juz zrobiona, zderzak do wymiany jak tylko znajde jakis ladny. Dzis postaram sie wrzucic zdjecia w srodku i zaslonie tablice. Motor jaki tam siedzi to M40B16 i to jest glowna wada tego auta. Wyposazenie seryjne to zaglowki z tylu, pelna elektryka (podgrzewane fotele, elektryczne szyby/lusterka, wspomaganie, centralny z alarmem i automatyczne domykanie szyb - swietny gadzet). Co sie tyczy lamp - niestety nie sa to Black Hella, ale beda Lampy przyciemnial mi znajomy lakierniki. Urbi na avatarze mam podkladke, ktora siedziala oryginalnie. Teraz jez M-tech II
Wielkie dzieki za wypowiedzi i oczywiscie czekam na wiecej.
PS. Korzuch masz jakas fotke mojego auta?! Jesli tak to slij do mnie: jinos@op.pl
pozdro
Ładna łądna, czarne bejki zawsze są ładne, i czerwone lampki pasują, ale światła albo Hella black albo oryginał, wg mnie lakierowanie przednich lamp to jak hmm... no jak hmm no jak malowanie pędzle błotnika...
Pozatym jakiś pijak Ci wlizie pod koła i Policja od razu orzeknie Twoją winę, bo sobie zamalowałeś światła.
Kiedyś mi policjant powiedział jak wjedziesz komuś w tył kto ma pomalowane światła na czarno to jest jego wina. Bo niby czemu Twoja wina skoro tamten sobie zamalował światła?
ładna renófka na tym przedostatnim zdjęciu .......................
gleba i ciemny szyb z przodu,
KotSylwester napisał/a:
ale światła albo Hella black albo oryginał, wg mnie lakierowanie przednich lamp to jak hmm... no jak hmm no jak malowanie pędzle błotnika...
kiedyś na forum były opisywane lampy przyciemniane lecz nie był to pędzel Kocie tylko specjalna folia która przepuszcza 95% światła i jest spox
ładna łandna, ale sie nam czarnulek namnożyło...
Ps. Jinos ja bym nie robił jak to napisałeś "docelowo taka jak Jacka K. e30 325, zrób taką żeby nie zatraciła swojej indywidualnośći..
pozdro i powodzenia w dalszych zmianach, oby na lepsze
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Tak mam zdjecia ze stara podkladka, wrzuce jak tylko bede mial okazje. Piotrek tablice sa zamazane na wszystkich zdjeciach CTRL+F5 powinno zalatwic sprawe Lampy byly zciagane i z tego co wiem malowane jakims specjalnym lakierem do lamp. Matowione, a pozniej malowane Jest to okres przejsciowy az nie dorobie sie lamp Black Hella...
Piękna E30 te sportowe kierownice chyab kiepską mają żywotność bo napewno od nowości nie jest ona założona a już widac przetarcia ogólnie wypasik jest bardzo
mam pyt w avatarze widać inne felgi bodajże BROCK B1 jeśli tak to wrzucaj fotki, te nowe felgi zajefajne na maxa