kierowcy u mnie w firmie często są świadkami podobnych zdarzeń...
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Ostatnio zmieniony przez bachus 2005-07-21, 22:53, w caoci zmieniany 1 raz
ze względu na jego charakter zmuszony byłem usunąc te zdjęcia... mnie zamurowało całkowicie
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
jesli chcecie pozostałę foty to wklejcie do adresu zamiast a3, a4 i a5 masakra
widzialem kiedys te zdjecia na ogrish.com, ale ostatnie zdjecie a5 nie jest z tej serii, kolo jest calkiem inaczej ubrany, ale tez z jakiejs innej czolowki
jakby to bylo cos malego to by go zza tylnych kol zeskrobywali...
dramat, ciesze sie ze bmw ma twarde blachy, ale wiadomo po przekroczeniu pewnej granicy predkosci nie pomaga juz nic..
Ja piórkuję ! 4 i 5 to istny hardcore !
Te zdjęcia powinni wieszać w czarnych punktach na tych tablicach, zamiast czarnych kólek z krzyżykami. Wtedy napewno byoby mniej takich wypadków...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
This accident happened between a 15 year old driver, who used his dad's car, and a bus. The driver is still in coma and 2 of his female passangers got killed
HEH jak chcecie więcej to daje link ten sam Car i jego pasażerowie pozdro(nie oglądajcie tego po posiłku mała rada bo ja juz biegłem do kibla (kalafior z bólka tarta)---------------------------> http://www.afflictedyard.com/squashed.htm