"Wojenna armada na Wrocław się kieruje
Może Pan Bóg się nad nimi ulituje?
Może nas uratuje? To już zamknięcie matni
Wrocław od zawsze poddaje się ostatni! "
pozdr
_________________ gg: 2692158 E34 525iA Touring
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-07-29, 09:29
Darco napisa/a:
hmm... czy ja o czymś nie wiem !? o co chodzi ?!
organizujemy spot w Mińsku (.... tak jak LUKAS kiedyś chciał), ale najpierw musimy "wytłumaczyć" Łukaszence, że nie tędy droga
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-07-29, 13:02
to ja Zuberek moge byc Snajperem! jak mnie pzrjmiesz w szeregi..hihihihi ...bo akurat to umiem robić....
Miruś
Go
Wysany: 2005-07-29, 13:39
truskawka napisa/a:
to ja Zuberek moge byc Snajperem! jak mnie pzrjmiesz w szeregi..hihihihi ...bo akurat to umiem robić....
Miruś
Trochę powagi dla pułkownika UB...
Snajper?- odpowiem dyplomatycznie- przemyślę to i zadzwonie
yo!
Pułkowniku moj legion kolegów żuli czeka na sygnał mirke damy na sanitariuszke
pozdro
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-07-29, 13:52
ja ci dam sanitariuszke...chyba z bejsbolem w reku....zeby mi zaden chory nie jęczał!
Miruś
Go
Wysany: 2005-07-29, 13:52
korzuch napisa/a:
yo!
Pułkowniku moj legion kolegów żuli czeka na sygnał mirke damy na sanitariuszke
pozdro
Dziękuję za poświęcenie!
Wy Korzuch i reszta żuli pójdziecie w pierwszym szeregu by walczyć gołymi rękami z bandyckim najeźdźcą.. będziecie tzw. "mięsem armatnim", możecie być dumni z tego zaszczytu jaki was spotka korzuch, możecie być dumni!
yo!
Dziekuje za przywilej ja przylece swoim ZEPPELINEM i bede ogladac walke z góry w razie czego podrzuce wam napoje wyskokowe w celu oszołomienia przeciwnika może jak mirka niechce byc sanitariuszka to bedzie wabikiem??
pozdro
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-07-29, 13:56
to ja ide na zakupy!
Miruś
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-07-29, 15:26
spoko - Mirusia, czy Marusia.... sanitariuszka jest poczebna, tylko kto będzie Jankiem? ... w każdym razie musi dysponować jakimś rudym, Gustlikiem, Szarikiem i Grigorim (na forum pewnie coś by się znalazło)
..... bawiam się, że jeśli nie zrobimy losowania, to pół naszego wojska się wytłucze nawzajem zanim Łukaszenka w ogóle zbliży się do Otwocka