Wysany: 2005-07-29, 21:50 Dziura w dachu czyli montaż szyberdachu...
No właśnie wiecie może czy jest możliwość założenia szyberdachu do e30 która orginalnie go nie miała? Czy ktoś robił coś takiego? kurcze prawie wszystkie mają szyber a moja nie
Ja w obecnej też nie mam a dorabiane szyberdachy to lipa... tylko się uchylaja dziupli w dachu mieć nie będziesz i dzioba nie wystawisz szkoda zachodu.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
andrew21 [Usunity]
Wysany: 2005-07-30, 10:02
nie rób tego bo będziesz żałował,zaczną się problemy podczas deszczu lub
wizyty w myjni będzie ciekło przekonałem się o tym sam
Ja byłbym szczęśliwy gdyby go wogule nie było bo i tak jest nieprzydatny do niczego. Jak otwarty to smali w czachę i chałas powyżej 80 km/h. Ciesz się masz ładny dach.
e tam przeciez wymienisz tylko dach - ladnie sie zgrzeje i gotowe - no tylko dochodzi cena malowania, innej posufitki, itp itd - przelicz sobie czy ci sie to oplaca.
Spoko Bruner, widziałem już takie cuda na kołach że daj pan spokój hehe i nadal śmigają jak ta lala
Ja tez rozne wynalazki widzialem. Ale to nie znaczy ze bym sobie taki sprawil
Wpisz sobie na allegro w wyszukiwarke takie slowa jak: cwiartka, polowka, polowa, dach, podluznica itp.
po co szukac mam dwa dachy z szyberdachami od E-30 jeden od coupe drugi od sedana...chce ktoś?
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
no szyber to ciekawa sprawa i pod wieloma wzgledami fajna jednak seria to seria bo opinie na temat tych montowanych to tez slyszalem rozne takie bardziej i mniejparawdziwe tez chcesz to montuj najwyzej po jakims czasie tuba silikonu i na troche problem z glowy ale wedlog mnie szkoda dachu na wynalazki przynajmniej jak sie chce miec auto jeszcze jakis czas bo pozniej ta zmiane jaka jest taki szyber trudno zmienic i po co zalowac gdy okarze sie malo albo wogole nie funkcjonalny . u mnie mimo seri nie jest zbytnio przydatny
_________________ BMW 520 e28 1984