zobaczcie na tym linku jest fajna historyjka o beemkowiczach...Ale beka...Jak będę widział teraz beemke to pomyslę o tym i zacznę się śmiać - "Ziomuś jest taki jak ja !" http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=498879
Wcale nie jest ciasno ! Stary ja mam coupe i nie narzekam a do małych ludków nie należe ale teraz juz z moją wygranką serca nie moge tego robić tam bo odeszła juz chyba na zawsze...więc Cię rozumiem mały kolego pozdro for all - YaHoo!
Eeej a ja Moje wymagania nie są aż takie wielkie...Mały ja się rozstałem z kobietą po 3 latach więc wiesz co to za ból.Niedługo jade nad morze na rybki - te dwu nozne może padnie jakas ofiara łowów - Mały jedziesz
YaHoo hehe jade ale dopiero we wrześniu. Co do wybranki to musi być blondi bo tylko takie wpadają mi w oko wzrost między 156cm a 168cm bo inaczej na obcasach może być większa ode mnie. Oczywiście dziewczyna o pełnych kształtach szkielety w stylu modelek to nie dla mnie ale z tymi pełnymi kształtami to bez przesady 8)
Uważaj bo ja jadę teraz jakoś na dniach i wyłowie Ci jakąś sztukę i będziesz płakał że jest moja... A mamy taki sam gust .Moja ex zajęła kiedyś 2 miejsce na wyborach miss w moim województwie. Masa facetów się za nią oglądała a to z jednej strony wkurza a z drugiej rozpiera duma. A teraz chce ładną blond lub ciemno włosą laseczkę - jak ktos zna taką co lubi bmw i nieboi sie byc z szefem ochrony w pewnej firmie ochroniarskiej to niech da znać 8) 8)
Miss? To może ją znałem, mieszkałem 20 lat w INOWROCŁAWIU brachu A to tak dawno wcale nie było!
_________________ Weteran
YaHoo! [Usunity]
Wysany: 2005-08-02, 14:27
Na jakim osiedlu mieszkałeś ? Ja mieszkam na Rąbinie a Ona na Nowym osiedlu.Wybory były 3 i 2 lata temu.# lata temu 2 miejsce a 2 lata temu najsympatyczniejsza miss kujaw i pomorza 8) tak tak tak to była moja duma - pierwsza przed BMW a teraz jestem dumny tylko z Beemki
Misss Kujaw powiadasz.....takim to dobrze....chociaż ja także kilka ładnych dziewczyn w Inowrocławiu znałem
P.S Bajka może masz jakies wolne koleżanki
_________________ Weteran
YaHoo! [Usunity]
Wysany: 2005-08-02, 14:34
Rąbin the best Zioooom 8) Moja rodzinka tam mieszka cały czas...A w Inie niemożna narzekać na brak dziewcząt w stylu "elite ligue" Tylko uroda czasami przerasta co innego Bajka pomóż kolegom - potrzebujemy tlenu a kobiety to nasz tlen ! 8)
wolne to one są, bo z grubymi tyłkami to się im ciężko poruszać....
poza tym zawiodłeś mnie Łukasz tym pytaniem - kto jak kto, ale ty zawsze przecież jestes świadkiem awantur o kolegów, więc nie powinieneś takich pytań zadawać....