przed chwilą rozbił się klubowicz wasz , na krakowskich blachach , jakąś starszą czarną betką na wydechu
w Warszawie na wilanowskiej przy dołączeniu sobieskiego przeleciał przez szeroki pas zieleni , przy czym wygarnął ziemi na wiele metróFF i uderzył w przód autobusu jadącego z przeciwka i roztrzaskał się (w autobusie dziura na wysokości kierowcy nowego neoplanu od przodu), zapewne się pochwali na forum i opowie dokładniej ale nie wesprze was czynem bo fura raczej nie pojedzie już .. fotke mam ale tu chyba nie da rady więc jak coś to mogę wysłąć ososos@tlen.pl Edit by Cinek_sw: Widzisz że można bez wulgaryzmów, prawda Favorit???
zdaje mi się , że kierowca z panną bez szwanku wyszli , bo ktoś stał obok i tłumaczył się hwdp jakim cudem to mu tak wyszło..
z fury tylko przód pozostał w miarę..
Byłem przekonany,że pisze o e30 ale jeżeli to było nowsze to pewnie macie rację a możecie mi wytłumaczyć czemu taka zmiana? Od zawsze w bmw silnik był oznaczany w ten sposób.
Byłem przekonany,że pisze o e30 ale jeżeli to było nowsze to pewnie macie rację a możecie mi wytłumaczyć czemu taka zmiana? Od zawsze w bmw silnik był oznaczany w ten sposób.
Problem w tym, ze nie od zawsze. Ja bym napisal, ze od zawsze robili wyjatki, np:
E23 745i - silnik 3.5l
E21 315 - silnik 1.6l
E28 525e - silnik 2.7l
To tylko kilka przykladow, w nowszych modelach jest tego wiecej
_________________ 80' E21 323i
Go
Wysany: 2005-08-04, 20:12
'mały' jak coś to wysłałem ci jej zdjęcie - tej 323 i c 2.5
Go
Wysany: 2005-08-04, 20:30 PODSUMUJMY
DOBRA WIĘC W SUMIE TO WSZYSTKO Z MOJEJ STRONY , BO CHCIAŁEM WAS TYLKO POINFORMOWAĆ , ŻE TEN KOLEGA Z BETY JUŻ NIE SPOTKA SIĘ Z WAMI , A MOŻE GO KTOS DO DOMU PODWIEZIE ?
WRACAM DO ROBIENIA MOJEJ STRZAŁY , ŻEBYM MÓGŁ KILKA BETEK W WARSZAWIE OBJECHAĆ !
Szkoda rozbitej BMW. Dobrze, ze kierowcy i pasazerce nic sie nie stalo. Moze ktos z nas jednak pozna ta BMW (ja juz sie balem, ze to auto Piotrka z Krakowa ale on ma sedan)