Wysany: 2005-08-04, 23:09 No to sie chyba doigrałem... :(
Cześć.
Na wstępie powiem, że wymieniałem oponki przedwczoraj i przyszedł mi do głowy idiotyczny pomysł żeby spalić tamte stare laczki...
Pomysł zrealizowałem dziś.. niestety
Najpierw latałem dosyć ostro bokami, później tradycyjnie paliłem oponę- na szutrze i asfalcie..
Po tym wszystkim odpalam auto a coś na...... z tyłu taki głośny stukot..
Zgasiłem. Odpalam drugi raz, teraz jest ok, ale coś mi skrzypi z tyłu jak kręcę kierownicą (nawet jadąc ze zgaszonym silniku, na luzie).
Później przestało skrzypieć.. Złamałem bokiem się jeszcze dwa razy za pierwszym razem znowu zaczęło na..... zjechałem i znowu go odpaliłem i wszystko ok. Drugi raz jak zrobiłem 360 znowu taki straszny stukot...
Przy normalnej jeździe jest ok, znaczy żadnych niepokojących dźwięków.
Kot Sylwester zdiagnozował to przez gg jako zniszczony dyfer..
Ma ktoś inne pomysły?
Chcę wierzyć w to że mi tam gdzie wpadł kamień, czy coś
PUŁKOWNIKU ZUBER- to Ty do mnie dzwoniłeś ? ? ? ? ?
GASPER tak patrze na te Twoje autko i pewnie jakie one musi być ładne na zywca jak się patrzy no i płynie w nim dużo krwi GERMANA
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Dziś zrobiłem ponad 100km, nic nie stukało, nic nie pukało...
Dziwnie jakoś..
Może dyferek Ci spóchł i jak ostygł to chodzi ok. napewno tak nie powinno byc, ale jesli teraz jest ok, to poprostu bardziej go oszczedza j i tyle, ale na zas zacznij szukac nowego... ---> szperkę
Pułkownik Zuber napisa/a:
P.S. 1
Chyba Cię dziś widziałem w Mińsku ale nie jestem pewien
Gdzie dokładnie i czemu nie dałeś znać
Jeśli to była biała wąska lampa w Coupe taka jak na fotce poniżej, to napewno byłem ja, drugiej takiej u mnie nie ma
Nastepnym razem mrygaj i trąb
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Gdzie dokładnie i czemu nie dałeś znać
Jeśli to była biała wąska lampa w Coupe taka jak na fotce poniżej, to napewno byłem ja, drugiej takiej u mnie nie ma
Nastepnym razem mrygaj i trąb [/color][/b]
Yo, nie ma pojęcia gdzie dokładnie, bo nie znam mińska. Zwróciłem tylko uwagę na e-trzydziechę na wąskiej z białymi kierunkami.. a teraz patrzę że jesteś z mińska
Następnym razem już Cię poznam