BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Witam i pytam -Komp PPPP
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2005-08-09, 22:50   Witam i pytam -Komp PPPP

Po pierwsze chce sie przywitac jako nowy wlasciciel BMW . Od miesiaca jestem kierownikiem E34 m20 2,5 90r. Przy okazji zapodam zdjecia.Mam tylko dwa male problemy. 1- w miescie troszke wciaga paliwa ;) ,
2- mam problem z centralnym - oswietleniem - i kompem przy radiu na raz. Tzn jak dziala to dziala ale... Zaczelo sie gdy zamknalem auto na dwa razy (odcina prad) i juz nie moglem otworzyc.Przy okazji nie zapalalo sie swiatlo w srodku po pociagnieciu za klamke i nie dziala ten maly komp przy radiu i nie wyswietla mi na nim danych tak samo jak i na wyswietlaczu pod zegarami, Check control raczej dziala bo mam walniety czujnik od klockow z tylu i wyswietla BREMSBELAGE i zaraz po BETRIEBSANLEITG czyli chyba dziala. Dzisiaj jak wszystko zadzialalo to wyswietlilo PPPP na malym kompie i jakis czas dzialalo. Dziwne jest ze wszystko pada na raz. Prosze o pomoc . Moze jakis bezpiecznik lub modul? moze cos jest luzne?
Pozdrawiam. Mich.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: