ze względu na to iż artykuł dotyczy Nas i Naszych śmigiełek umieszczam go w osobnym temacie.....
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=655163
mam nadzieję że takie sceny są rzadkością...... nie chciał bym się mylić
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-11, 15:49
nieeeeeeeee - nam się to NIGDY nie zdarza -prawda chłopaki (i dziewczyny) - hihi
P.S.
a najbardziej lubię, jak "dziadek" rozklekotanym malarem albo poldolotem jedzie przyklejony do osi jezdni, mimo, że ma szerokie pobocze, a z naprzeciwka walą samochody, ale nie zjedzie, bo ON wie jaka jest przepisowa prędkość i z taka wszyscy mają się poruszać
jedna sprawa, to brawura, a inna, to dziadki-zawalidrogi - nie twierdzę, że zawsze trzeba łamać przepisy, ale taki lajf, choć osobiście lubię np. przepuszczać ładne dziewczyny na przejściu dla pieszych
choć osobiście lubię np. przepuszczać ładne dziewczyny na przejściu dla pieszych
tru tru
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-08-11, 16:08
no i dobrze ze lubisz..ja sie wszystkim panom zatrzymujacym usmiecham od ucha do ucha i macham raczka ...a jak wioza panny wtedy jest bekowo buuuuuhehehehehehheh:) ............to jedna z milszych rzeczy, jak sie kierowcy zatrzymuja chociaz nie musza......tru tru!
Miruś
Go
Wysany: 2005-08-11, 16:13
Ciekaw tylko jestem jak panowie z interia.pl dogonili tego wariata tą 7... miałem wrażenie że w pogoni za zdobyciem jakże ważnego dla ludzkości materiału jechali troszeczkę za szybko...
materiał piewsza klasa - nie ma co!!! - gratulacje profesjonalizmu i trzeźwości osądu dla autorów - kurde ale se materiał zamieścieli ZGROZA!!! teraz nie zasnę przez kilka nocy z rzędu bo grasuje jakiś pirat (ciekawe czy miał hak zamiast ręki i drewnianą nogę??)
A tak poważnie to nie szkoda było czasu na pisanie tak marnego materiału??
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
To moze jednak ocenzurujemy film z Torunia i nie bedziemy sie wychylac.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2005-08-12, 21:17
mam nadzieje ze Tak WŁAŚNIE ZROBISZ!!!!!!!!!!!!
Miruś
Ciekawe ile te pedały z kamerką cisneły by uwiecznić kolesia w beemce to oczywiście nie była pewnie brawurowa jazda by zrobić filmik... żygać mi się chce jak czytam takie pierdoły... TO zazdrośc nic więcej sam ilekroć jechałem do Wawki to z Płońska cisołem po 180 lewym pasem i poganiałem światłami na prawy pas... a jak mnie ktoś doganiał to zjeżdżałem na prawy puszczałem i dalej lewym a co nie wolno...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Udało się nam więc zarejestrować jak nagle wyłania się zza autobusu turystycznego (co widać na zdjęciach i filmie). Wyobrażamy sobie jak zaskakujący i groźny to był manewr dla kierowcy białego autokaru.
Patrząc na to zdjęcie, dochodzę do wniosku, że kierowca autokaru musiał ostro dać po heblach i mało nie dostał zawału, bo Buffemka obtarła mu kufrem znaczek na przedzie autokaru, szczególnie, ze napewno jechała trzy razy szybciej...
Tak to jest z pismakami, że jak się nic nie dzieje, to wysysają niestworzone historie z palca...
Kiruś, a co do filmu z Torunia, to już wiem komu nie możemy pokazywać pewnych fragmentów... :):)
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form